Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
két hónapja hallt meg a nagyapám akivel nagyon jóban voltam (szinte apa-fia kapcsolat) és azóta 5-6 szor álmondtam már vele, és mindig az eszemben van hogy mit akarok neki mondani, de sosem mondom ki, halogatom hogy majd késöbb és eltelik az állom ugy hogy nem mondtam meg neki.
2009. dec. 17. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelenteni? Erről lövésem sincs. Viszont ha legközelebb alkalmad lesz rá, mondd meg neki amit szeretnél. Lehet h azért "jár vissza hozzád", mert még van egy maghalgatnivalója.
2009. dec. 17. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát vannak ilyen álomfejtős oldalak a neten is, de itt inkább arról van szó, hogy mivel nemrég halt meg, hiányzik, szeretnéd, ha még veled lenne. Nekem a nagymamám több éve meghalt, de még mindig ilyen jellegű dolgokat álmodom róla.
2009. dec. 17. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

1 éve és 1 hónapja halt meg dédmamám.6 éves koromig vele éltem.Elég gyakran álmodom,pontosabban elég gyakran emlékszem arra,mit álmodtam.Nem hazudok neked,de heti háromszor biztosan álmodok vele.

Talán hiányzik,nem?

2009. dec. 17. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hogy akartál neki valamit mondani de nem tetted meg még mielött meghalt.
2009. dec. 19. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Akartál neki valamit mondani,mielőtt meghalt,de nem volt rá alkalmad.Álmodban pedig nem te döntessz..A fejed..:/ Én sok álmomba megakartam tenni valamit..De nem tettem.:(
2009. dec. 20. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán mivel még megakarod neki mondani ezt a dolgot lehet,hogy ezért látogat téged rendszeresen.Lehet,hogy ez köti őt ide.Mond el neki amit akarsz,hogy nekösse ide őt semmi.
2009. dec. 31. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!