Mit tegyek, hogy ne éljek a barátnőm árnyékában?
Nézz tükörbe és 1. mondj olyan megállapításokat, amik rád mindenképpen igazak, nem felvett szokások 2. gondolkodj el azon mik lehetnek a barátnőd azon tulajdonságai amiért népszerűbb, mint te 3. válassz ki egy olyan hobbit mondjuk ami kreatívitáshoz kötődik és próbálj meg minél többet foglalkozni ezzel, akár a barátnőd nélkül felkeresni olyan helyeket ahol ezt gyakorolhatod. Máris lesz valami amiben más vagy, mint ő.
Úgy sejtem nehéz függetlenítődni egy legjobb barátnőtől, nem lesz könnyű dolgod. Lehet nem is fog megoldódni, majd a középsuliban (vagy már 6osztályosba jársz?).
Kíváncsi vagy, hogy fog ez menni és mire jutottál a tulajdonságaiddal kapcsolatban. Ha van kedved írd meg! :)
19/L Marla
Szia!
Kicsit elkanyarodok,ha nem bánod.Szeretném neked bemutatni a másik lány szemszögéből a dolgokat.Én a másik lány vagyok.Hatodikba új suliba kellett mennem,ott ism.meg a legjobb barátnőmmel.Osztályelső volt,mindenki barátkozott vele,mert az apja tanár volt.................Először csak ugyanolyan zenét kezdett hallgatni,mint én,aztán ugyanúgy kezdett öltözni,ugyanazt a sportot választotta,amit én.Később az osztályelső szerepét én vettem át,ebből konfliktus is lett.......Aztán ugyanabba a gimibe jelentkezett,ahova én,ugyanarra a tagozatra.......érettségi előtt állunk,természetesen hová is jelentkezhetne,ha nem oda ahova én.......úgy képzeld el,h még a mosdóba sem megy el egyedül,mindig nekem kell dönteni,mi legyen,hová menjünk délután,mit csináljunk,mert neki mindegy.Nem bántani akarom,de igenis volt olyan helyzet,hogy szívesen mondtam volna neki,hogy csinálj most már végre valamit egyedül,ne utánozz állandóan.Ennek ellenére legjobb barátnőm,az isten nem szabadít meg minket egymástól:)
Tulajdonképpen te felismerted,hogy kezded felvenni a szokásait.....Ne vedd fel!Szervezz magadnak olyan programot,amiben ő nincs benne.Mutasd meg,hogy te is kiemelkedő vagy valamiben,amihez az ő segítsége nem kell.Nem kell folyton együtt lógnotok,hagyjatok egymásnak több teret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!