26 evesen ugy erzem neha, hogy megoregedtem, elszaladt felettem az ido. Normalis, hogy ilyen gondolataim vannak?
Figyelt kérdés
Persze, ha logikusan nezzuk es belegondolok, nem maradtam le semmirol, suli utan kulfoldre mentem, majd egyetemre mentem, kozbe dolgoztam, anyagilag is tobbe- kevesbe onallo vagyok. Nincs meg sajat csaladom, stabil kapcsolatom se, a szuleimmel elek egy haztartasban, valoszinuleg emiatt jutnak neha ezek a dolgok az eszembe, mert a korombeliek mar joreszt felesegek es anyukak, nekem meg ez meg nincs meg. Neha ugy erzem, nekem mar keso mindenhez. Normalis vagyok??2014. márc. 21. 16:54
11/21 A kérdező kommentje:
Jajjjj :)))) Mostmar tenyleg szep estem lesz :D
2014. márc. 21. 20:26
12/21 anonim válasza:
Hát igen :) Ahová én beteszem a lábam, ott már januárban kinyílik a hóvirág :D
13/21 A kérdező kommentje:
Csak igy tovabb!! Szeretjuk az ilyen embereket ;)
2014. márc. 21. 20:37
14/21 anonim válasza:
A legtöbb embernek így telnek a napjai, ezt csak úgy lehet megszakítani, ha feladod a folytonos várakozási kényszeredet.
15/21 anonim válasza:
Csak a Hold ragyogjon, csak a Nap az égen, simogasson a szél, simogasson ha arcomhoz éééééééééééér
16/21 anonim válasza:
Olyan jó ez a szenvedés, olyan felemelő az egész, olyan szörnyen érzem magam, olyan szörnyen, szörnyen jól
18/21 anonim válasza:
Egyébként én biztos, hogy nem vagyok százas, de már ez feltűnhetett nektek is :)
19/21 A kérdező kommentje:
Ugyan mar, Buksika :D
2014. márc. 24. 09:31
20/21 anonim válasza:
Rájöttél, hogy én vagyok Buksi :) Nem álcáztam elég jól magam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!