Életed során mennyit foglalkoztál a rólad alkotott
negatív véleményekkel?
Figyelt kérdés
Írj kort/nemet is légyszíves!
Köszöönööm.
2009. dec. 15. 18:50
1/10 anonim válasza:
Nálam ez időszak, hangulat függő. Ha itthon nem mennek jól a dolgok, és a magánéletemben is érnek a kudarcok sajnos sokat, pedig az ilyen emberek általában nem érdemlik meg. Szerencsére az új iskolában megtanultam ezeket kezelni, és hova tenni, így általában nem ezek körül jár az agyam, sőt teszek rájuk. Meg hát, vannak emberek, akikről nekem sem valami jó a véleményem :)
Sajnos nagyon sok kétszínű ember van a környezetemben, ami hihetetlenül rossz és szomorú..de ez már egy másik kérdés :)
17/L
2009. dec. 15. 18:54
2/10 anonim válasza:
Már nem érdekel! Eddig sem nagyon szaggatott, de most már végképp nem érdekel. Maximum azok véleménye érdekel akiket szeretek és ismernek engem, de kulonben van egy mondásom, miszerint torodjon mindenki a saját dolgával!!
2009. dec. 15. 19:10
3/10 anonim válasza:
Eleg sokat ahoz hogy vegre megtanuljam: vegre ne azzal foglalkozzam hogy masok mit gondolnak rolam, mar nem probalok mindenkinek megfelelni, hiszen azt ugysem lehet sokaig jatszani; hanem elsosorban en erezzem jol magam a sajat boromben. Akinek nem tetszik mehet "szellel szembe", akinek meg igen, az ugyis velem/mellettem marad:)
2009. dec. 15. 19:14
4/10 anonim válasza:
22/N
Sose foglalkoztam vele! Aki ismer tudja milyen vagyok, ennyi sokan meg annak idejen irigykedtek. Nem is szabad! Erre van egy nagyon jo mondasom:
Csak akkor itelj, hogy en ki vagyok, ha mar tudni fogod, te ki voltal!!!
2009. dec. 16. 12:13
5/10 anonim válasza:
Egyidőben sokat foglalkoztam vele, de most már eljutottam oda, hogy meg se hallom és le is sz*rom. :)
16L
2009. dec. 16. 17:11
6/10 anonim válasza:
baromi sokat sajnos.2 évig csak azokra SZINTE és alig beszéltem valakivel még itthon se nagyon.aztán rájöttem ,hogy ha valaki beszól 3 szor jobbat is a fejéhez tudok vágni ami igaz :Dfőjjőn csak a saját xarába aki beszól.
2009. dec. 16. 21:56
7/10 anonim válasza:
Eddig túl sokat. De az utóbbi kb fél évben rájöttem, h ez azok közé a dolgok közé tartozik, amik csak hátráltatnak abban, h elérjem a céljaim. A fölösleges dolgok közé. f/19
2010. jan. 14. 17:24
8/10 anonim válasza:
Folyamatosan,mindig, de nem tesz ez jót nekem:(
2010. jan. 14. 17:27
9/10 anonim válasza:
hát amíg volt kisebb önbizalomhiányom (13 éves kromig) addig igen, de most már van csajom, sok haverom, akik jó arcnak tartanak, ezért nem érdekel ha van valaki aki nem.
14/F
2010. jan. 14. 18:06
10/10 anonim válasza:
sokat...nem sirok vagy vagdosom az ereimet de foglalkozok velük persze csak akkor ha az igazságot tükrözik és akkor már tudom miben kell változnom...14/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!