Mi segíthet a koncentrációban? A figyelésben? öszpontosításban?
Sziasztok, van egy hatalmas problémám, égohzzá az, hogy ha van valami esemény, pl vizsgák, akkor előtte sose izgulok, csak abban a pillanatban mikor elkezdődik a vizsga...
ezt észrevettem egy ideje, de nem tudom, hogy hogyan kellene ezen javítani!
hamarosan lenne egy KRESZ vizsgám, az eddíg kitöltött kérdésekből az jött le, hogy nem értettem hogy ronthattam el dolgokat, csak annyi volt ahiba, hogy elsiettem a válaszolást...
szerintetek mivel tudnék 'lassítani' az agyamon?
Nektek pl mi segít a koncentrálásban?
nagyon kérlek titeket, hogy normálisan válaszoljatok, nem csak olyanokat kérek, hogy 'hű de béna vagy vaze' meg hasonlókat!
tehát ara vagyok kíváncsi mi segíthetne jobban öszpontosítani?
A neten keres agytornás feladatokat.Feladat elött egyél csokit mert az serkenti az agyat.Itt van pár agytornás feladat: [link]
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Remélem tudtam segíteni.
Próbáld meg azt, hogy miközben a lábaddal egy virágot, a kezeddel egy autót rajzolsz. Ezt naponta. Nekem bevált, pedig elôször oltári nagy baromságnak tartottam.
Van egyél meg egy MagneB6-ot vagy egy banánt, mert a magnézium nyugtatja az idegeket, így lelassulsz egy kicsit. Sok módszer létezik még, de én ezeket tudom most mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!