Éreztétek úgy, hogy a munkahelyi pozíciódra nem ti vagytok a legmegfelelőbbek?
Figyelt kérdés
Én szeretem azt amit csinálok (szoftver mérnök) de sokszor nem tudok megfelelni a csoportvezetőnek. Nagyon nagy szerencsével (nem ismeretséggel, csak az államvizsgatémám pontosan ezzel kapcsolatos volt...amúgy gépészmérnökit végeztem) jutottam be. Tulajdonképpen én ennek nagyját nem tanultam egyetemen, csak otthon az internet mellett, ezért nem tudom profi szinten. Minden nap tanulok és ezért szeretem de a teljesítményem még mindig nem a legjobb. Kicsit rosszul érzem magam, hogy nem tudok mindig megfelelni...egyszer-egyszer koloncnak érzem magam. Felmondani nem fogok, mert szeretnék régiséget szerezni, nameg itt nagyon sok fejlődési lehetőség van. És a fizetés sem a legrosszabb.
Ti mit csinálnátok...maradnátok?
2014. márc. 5. 21:13
1/3 anonim válasza:
Persze hogy maradj, amíg el nem küldenek maradj.
2/3 anonim válasza:
Ha eddig nem raktak lapátra akkor szükség van rád.
3/3 dani900 válasza:
A főnöknek az ideális a tökéletes. Ezért csesztet. Csak gondolj bele, járhatott volna rosszabbul is, lehetne rosszabb alkalmazottja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!