Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?
Figyelt kérdés
9.-es vagyok és hazaérek az iskolából nem bírok fent maradni (igazából ezt nem tudom miért van rohadt fáradt vagyok akármikor fekszem le) és felkelek kb 6kor utána edzek és a tanulás az már nem megy. Mostanában este tanulok de még így se jó annyira most is már 20 perce húzom az időt hogy mindjárt neki kezdek de mégse. Az a baj,hogy engem egyik tantárgy sem érdekel mert már tudom mi akarok lenni és ahhoz nem kell semmi de azért még is leszeretnék érettségizni szóval kéne pár ötlet mert nem tudom h milyen célnak kéne lebegni a szemem előtt.2014. márc. 3. 20:34
1/2 anonim válasza:
Azt mondtad le akarsz érettségizni. Tessék megvan a cél, ez lebegjen a szemed előtt. De lebegtesd is, mert más nem fogja! Nincs praktika, nem kell agyalni, tanulni kell, ennyi, kész. Csak kezdd el, még ha nincs is kedved hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!