Most mit csináljak? Mintha már nem lenne régi a barátnőmmel!
Figyelt kérdés
Tavaly nála szilvesztereztem,mert nagyon jóba vagyunk,és úgy beszéltük meg hogy akkor majd jövőre azaz most,nálam fogunk lenni.De egy hónapja megkérdezte hogy hol fogok szilveszterezni ? Én először azt sem tudtam hogy mivan, anyit mondtam hogy: hát otthon..és akkor azt mondta h őt meg elhívta az osztálytársa hogy aludjon ott ő is meg egy másik csaj is és akkor majd elmennek 3an valamilyen partyba meg buliba erre rra é inni fognak,és hogy milyen jó lesz meg csak ezeket hallom hogy: juj de jó lesz legalább nem otthon fogok lenni meg majd jól bepasizok meg beb@szunk. Szerintetek miért csak akkot vagyok neki jó ha unatkozik meg ilyenek ? Meg miért nem a legjobb barátnőjével szilveszterezik ? :/ jó tudom hogy nálunk nem lehet inni meg engem sem engednek sehová( de attól még jól eltudnánk lenni) őt se engedik el bulizni ha jól tudom de a szülei arról nem tudnak hogy majd elmenne ide-oda. Most akkor kérdezzek rá avgy pedig sz@arjam le ezek után őt ? Amúgy fel szokott hvni meg át is szokott meg én is őt de ő legtöbbször azért mert hogy unatkozik.Szóval én már csak azt érzem hogy akkor vagyok jó ha nincsenek a Lindáék meg ha unatkozik :S És tök szar.. már kezd elegem lenni. Szerintetek mondjam meg a magamét vagy mi legyen ?:( ti mit tennétek ? Köszi a válaszokat!!2009. dec. 12. 21:30
1/8 A kérdező kommentje:
jav.: erre arra és inni fognak*
bocsi a hibákért,és a rövidítésekért
2009. dec. 12. 21:32
2/8 anonim válasza:
Még szilveszter elött szakíts vele és keres egy új csajt.
3/8 A kérdező kommentje:
jujj most nézem h nem jó helyre írtam..
am köszi a választ
2009. dec. 12. 22:13
4/8 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen nem is olyan régen és már nem vagyunk barátnők és nem is beszélgetünk. Szerintem ha annyira jó barátnőd lenne akkor érdekelné hogy mi van veled és nem felejtette volna el amit megbeszéltetek. Szerintem hagyd ott és kész ne foglalkozz vele!
5/8 anonim válasza:
Egyetértek előzővel, ez már csak rosszabb lesz, velem is hasonló volt, tapasztalat...
Énis hagytam a p*csába:D
Elöször nehéz, de hozzászoksz..=)
6/8 anonim válasza:
Hát az tuti hogy a legjobb barátnőd nem így kéne hozzáállni a dolgokhoz. Szerintem mond meg neki normálisan, hogy téged ez zavar és nem érzed úgy, hogy tényleg mindent megtenne a barátságotok érdekében. Ha tényleg a legjobb barátnőd akkor megérti, ha pedig megsértődik ezen akkor abból te is le tudod vonni a következtetést. Azt hogy nem is érdemes vele foglalkozni, mert csak kihasznál.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem,majd rákérdezk hogy akkor ez most hogy is van.. Köszi nektek!!
2009. dec. 13. 20:15
8/8 anonim válasza:
Nyugi,az ilyen százasra nem igaz barátnő. Vannak helyzetek amikor kiderül kire számíthatsz! Nekem is volt hasonló,több is.....azóta jobban meggondolom kivel barátkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!