Tudtál volna a "szállj el kismadár"-ra táncolni?
Figyelt kérdés
mert nekem avatáson nem ment ...tisztára beégtem...:S:(
pont ezt a r0hadt számot kaptam ....egyébként is utálom...
2009. dec. 11. 18:37
1/9 A kérdező kommentje:
am nagyon sok ismerősöm volt ott tegnap az avatáson...félek h mindeki emlékezni fog erre.....
2009. dec. 11. 18:42
2/9 anonim válasza:
nem tudnék, meg amúgy sztem senki nem fog emlékezni, nálunk énekeltek, nem szívatja őket senki
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm h válaszoltál...kicsit megnyugodtam...
2009. dec. 11. 18:48
4/9 anonim válasza:
Nekem nem a hagyományos lufiborotválás jutott hanem egy kicsit más. Meg kellett borotválnom és ami ott maradt tejszínhab azt le kellett nyalnom. Állítólag nagyon erotikusan csináltam, azóta csak egyszer került szóba és akkor is csak a fiúk tettek ajánlatot persze csak viccből. Szóval szerintem nem kell aggódnod nem fognak emlékezni.
5/9 anonim válasza:
Ja, az lemaradt hogy a tejszínhabtól és a lufi "ízétől" hánytam.
6/9 A kérdező kommentje:
te se kaptál túl jó feladatot....de jobban örültem volna annak amit leírtál mint h a fél suli előtt kelljen a táncolnom ilyen sz@r zenére....
2009. dec. 11. 19:02
7/9 anonim válasza:
Nyugi:D Én anno egy rockzenészt imitáltam, mialatt osztálytársam a kis kacsa fürdiket énekelte rockosított változatban. Előtte én is tiszta ideg voltam, hogy majd mindenki hülyének néz utána, de a végén anniyra megkönnyebbültem, hogy túl vagyok rajta, hogy eszembe se jutott.
Egyébként senki nem szokott emlékezni, hogy most ki volt gáz vagy ki nem. A feladatok fele unalmas, sokan végig se nézik. :)
8/9 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál :D...igazad van..
2009. dec. 12. 10:59
9/9 anonim válasza:
ááá ugyan. én nekem sem ment volna. 1. borzasztóan idegesít a a szám 2. nem vagyok az az ember aki csak úgy el tud kezdeni táncikálni 3. több ember előtt pláne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!