Hogy fordíthatnám jobbra az életem?
Figyelt kérdés
Nekem jutott a sok ,,rossz" ,de az a baj,hogy nem is igazi rossz ,csak belehülyülök ebbe:SAkit elhagy a pasija azt megértik,de pl. nekem tök unalmas minden:S Nehezen tanulok és van egy csomóoszitársam akik kevesebb tanulással többet érenek el ,mint többel:S igazságtalan:S és egy csomó ember annyit eszik és mégis vékonyabbak nálam:S Nem születtem szépnek sem..semmi tehetségem nincs semmiben max. akkor tudok elérni egy kevés átlagos valamit,ha nagyon,nagyon megküzdök érte:S Tudom,hogy hülyeség amiket leírtam,de engem zavar:S Mit tegyek? Vagy szimplán hülye vagyok? És akk az ellen?:D2009. dec. 10. 20:54
1/7 anonim válasza:
Igen, "hülye" vagy. Nem kell törődni minden ember véleményével. Az a lényeg, hogy mindenki elfogadja magát és tudja élvezni az életét.
2/7 anonim válasza:
olyan nincs hogy valaki ne legyen semmibe se tehetséges :D próbálj ki minél több dolgot, aztán majd megtalálod azt, amit szeretsz csinálni. am meg sok gyakorlással nagyon sokat lehet fejlődni bármiben, ez tapasztalat is :P és az ellen hogy unalmas az életed, úgy tudsz tenni hogy csinálsz valamit. akármit, amit szeretsz. nekem se túl izgalmas de igyekszem változtatni rajta xD na szal fel a fejjel, élvezd az életet, légy boldog =P
3/7 anonim válasza:
Most téged minden irritál mert írtad,hogy elhagyott a pasid,míg veled volt a többi dolgot,hogy ki mennyit eszik és milyen talán észre sem vetted, tegyél a fejedben rendet, és figyelj az iskolára mert abból lessz a jővőd nem a pasiból ki már nincs veled.És lehet,hogy nem vagy hülye csak elért a depresszió ami nagyon sok negatívot hoz többek között azt is mit írtál,ha önmagaddal nem vagy elégedett addig így is fogod érezni reméllem ez csak egy rövid ideig tartó állapot lessz nálad.,sok sikert.
4/7 anonim válasza:
Nekem sokat mondogatták hogy a fejben dől el minden. Régen nem igazán értettem, de most már tudom miért mondják. Te eldöntöd, bebeszéled magadnak hogy jó vagy valamibe, elhiszed és tényleg jó leszel. Persze gyakorolni is kell, tanulni, tenni érte, de fontos hogy higgy abban hogy menni fog. Anélkül sokkal nehezebb. Te elég negatívnak tűnsz... ha így állsz mindenhez nem is fog semmi igazán sikerülni.
Szépnek meg nem születni kell, tegyél azért is... ha nem vagy magaddal elégedett akkor önbizalmad se lesz soha.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem nincs pasim nem is volt :D arra gndoltam,hogy az ilyen hülye problémán ami szinte nemis az szal ezzel nem sokat törődnek,de ha pl. egy pasi hagyott volna el..:D
2009. dec. 11. 17:08
6/7 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, különleges vagy. Az, hogy mihez értesz az meg csak a dolgok, munkák, hétköznapi tevékenységek megfigyelésétől függ. Olvasni, futni, beszélgetni, internetezni, sétálni, kutyát sétáltatni, gondolkozni, tanulni, tévét/filmeket nézni, zenét hallgatni, nevetni, mosolyogni, festeni, rajzolni, biciklizni, érzékenynek lenni, inni, enni, állni, ülni, nézni, írni. Ezeket mind tudhatod csinálni, nem kell nagy dolgokat csinálni, ha akarsz akkor csak fel a fejjel sikerülni fog, lassan de biztosan sikerülni fog, ez biztos.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 11. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!