Mit tehetnék, ha szerencsétlen vagyok, és hogyan lehet ezt feldolgozni?
tízes vagyok.
épp azt próbáltam sejtetni, hogy talán ne a jövőbe tekints, hanem csak az orrod elé.
nagy sokára megfejtettem, hogy nekem mi az, ami vonzóvá tesz egy férfit. leginkább a teljes jelenlét. nem aggódik azon, hogy lekési a buszt, és nem gondolkozik azon, hogy más a múltkori csajjal is úgy akadozott a dolog, mint most velem. ha éppen el akar valaki bűvölni, akkor nincsenek semmiféle más csajok. ebben a pillanatban legalábbis. odafigyelés van, és nem sietünk sehova. hidd el, hogy ez értékes. és nem kerül semmiféle stylistkodásba, lexikonozásba, nem kell hozzá semmi teljesítmény.
és mondjuk már ott jártok, hogy felkeltetted az érdeklődését. úgyis megérzed rajta a bizalmat, a választ vagy kezdeményezést, és akkor már könnyebb lesz. most effektíve elképzeltem egy aranyos lányt, akit a nevedben meghódítok:)
mások, meg szerencse, meg erők...
akkor te áldozat vagy.
és innen rásodródhatunk a szokásos pályára: mondhatod, hogy szegény én, vagy mondhatod, hogy
"nem maradt más hátra, el8lről kezdek mindent. nem értek kudarcok. összegyűjtöm magamban a siker apró magvait". nagyjából szó szerinti idézet egy régi orosz pszichiátertől.
tudom, hogy fárasztó. tudom, hogy lehangoló. hiszen én is ezt csinálom, nem számodra találtam ki.
egyetlen dolgot kellett magamra erőltetni. hogy ne az legyen a cél, ami a nagy cél lenne, hanem kipróbálni mindent, ami ezsembe jut, és beválhat. és hogy az legyen az eredmény, hogy megyek és teszem a keveset is, ha egyszer annyi megy.
tízes
a buszba kár volt belekötni.
=lesz-e pénzem befizetni a villanyt
=nem szalasztok-e el egy még jobb nőt, míg ezzel töltöm az időt
=juj, a holnapi vizsga
=legközelebb rendesen felöltözök, mert ez így nem állapot
=hánykor is találkozunk a ferivel? és melyik nap?
én nem azt mondom, hogy robotok vagyunk, de ha ráhangolódsz arra az állapotra, amit szeretnél, úgy könnyebb ezeket figyelmen kívül hagyni ÁTMENETILEG. nem kell örökre.
Megkérdezhetem hogy vagy mostanság?
Az elsőnek leírta a választ, és nagyon igaza van.
Nem könnyű az élet. Ez tény. Erre én is kezdek rájönni fiatal felnőtt lévén.
Engedd meg, hogy adjak egy tanácsot. Ne próbáld meg a családot problémáját megoldani, nem fog menni. Ne cipeld az ő terheiket. Persze könnyű mondani, de tudom, hogy ez így van. Tanácsot adhatsz nekik, de az ő felelősségük, hogy megfogadják-e azt. Mindenki a maga élete kovácsa. Ez így van...
Próbáld építeni a lelked. Minden belülről fakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!