Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az hogy jött össze hogy a...

Az hogy jött össze hogy a tankcsapda után demi lovato a kedvencem?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert jó a zenéje :) meg talán azért, mert az első zenéi kicsit rockosabb hangvételűek voltak. Az utolsó két albuma már kicsit komolyabb, mélyebb dalokat tartalmaz (van kivétel azért), de szerintem ebben nincs semmi baj. Nem vesznek össze azok a zenék :D
2014. febr. 23. 14:12
 2/2 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én nekem a Linkin Park, Nickelback, Metallica, Dragonforce, System Of A Down, Depresszió, Tankcsapda, Alvin És A Mókusok (magyar rock, káromkodós), és még annyi minden... Csak a rock... Igazi rock csaj voltam. Ma már Demi Lovato-t hallgatok mindig ( de nem tagadom, a rock még csörgedezik ereimben, nem fog kifolyni ;) ). De már Demi zenéit hallgatom. Úgyhogy Lovatic lettem. :)
2014. nov. 15. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!