Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Most állok 8. év közepén,középsuli előtt,de nem tudok dönteni.Iparművészetibe szeretnék menni,de ahogy elnéztem,és ahogyan az unokabátyám(rajztanár) mondta,minden nap kb 5 órát rajzolnak,kb este 8-9ig bent maradnak,és ezt mind 5 évig.Célom az van,animátor szeretnék lenni,de ahhoz kell ez a szak.Sajnos..Mert ha tehetném,akkor egyből animátornak mennék,saját fantáziám szerint rajzolnám a mesefigurákat,de nem tehetem.És nem akarok nap mint nap 5 évig kockát,hengert és különbötő formákat pingálni. És már nem nagyon válthatok,mármint igen,csak abban 100%ig biztosnak kell lennem.Azt,hogy hova megyek,január-február körül kell beadni.De én már a rajztanáromnak,rokonaimnak,tanároknak,alsós tanáromnak mondtam már,az osztályfőnököm már le is jegyezte,hogy azt jelölöm meg elsőnek.De ha olyan suliba akarok menni,ahol van felvételi,akkor nem tudom hogyan oldom meg,mert ahhoz ki kellett tölteni egy lapot,hogy központit ír,és másnapra már vissza is kellett hozni,szigorúan! Segíítsetek lécci!!14/L2009. dec. 6. 21:17
1/5 anonim válasza:
Mindennek van ára. Ez ezzel jár :) Ha tényleg komolyan gondolod akkor kell ez a suli neked. Vedd úgy h ez a szükséges rossz :) Am ez csak fejlesztő jelleggel lenne rád és egyre jobb lennél abban amit csinálsz és ez fontos a későbbiekben ha el akarsz helyezkedni!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,erre én is rájöttem,sajnos..mindennek van ára...de elég nehéz az a suli,nem biztos,hogy talpon tudnék maradni.Megéri? Akkor megpróbálom!Köszii!!
2009. dec. 7. 09:12
3/5 anonim válasza:
Persze, hogy megéri! És ne úgy tekints rá, hogy árat fizetsz, hanem hogy ajándékba kapod.
Animátor akarsz lenni, vagy nem? Ehhez az kell, hogy 5 éven át napi 5 órát rajzolj, na és? Rajzolni szeretsz, nem?
A legjobb animátor akarsz lenni, nem?
Mert ha nem, akkor menj el a tescoba árufeltöltőnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt a tescosat még átgondolom!:D Persze,szeretek rajzolni,de nem ilyen sokat,félek,hogy belefáradok,beleunom magam az örökös rajzolgatásba.Megnéztem az unokabátyám rajzait,és gyönyörűek.Gondolom tőlem még nem várnak el főiskolás rajzokat..remélem..de biztos van nálam jobb is...és arra a szakra csak tíz főt vesznek fel!!! TIZET!!:S:(
2009. dec. 8. 18:22
5/5 anonim válasza:
Ha ezt akarod csinálni MEGÉRI! De ha nem vagy elég elszánt akkor nem is akarod igazán.. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!