Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet az oka, hogy iskolába...

Mi lehet az oka, hogy iskolában tornaórákon ez van velem?

Figyelt kérdés

Amikor az óra végén valami labdajátékot játszunk a többiekkel, nekem egyáltalán nem megy. Bár nincs is hozzá kedvem, ennek ellenére csinálnám, ha muszáj, de bajok vannak. Kosárlabdázni, futballozni mostanában meg röplabdázni szoktunk, de hiába próbálkozok én is játszani a többiekkel. és tudom is mit kéne csinálni az adott sportban, valahogy nem megy, túl gyors nekem az egész, de csak ott állok mindig és nem csinálom meg, főleg nem jól azt amit éppen kéne.

Mi lehet az oka játék közben ennek az állandó leblokkolásnak? Lehet köze a visszahúzódottsághoz?

2014. febr. 3. 20:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is visszahúzódó voltam mégis mentek ezek a sportok, sőt... ott legalább kitudtam engedni a gőzt... ledobtam őket, fellöktem... stb. Aztán sorozatosan kiállítottak, mert ilyet nem szabaaad ugyebááár... pff tanárok mit tudtak ezek...
2014. febr. 3. 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:
gyakorolni kell és belejössz, én is ilyen voltam, de kell a jó közeg, ahol leszólnak érte, ott nem tudsz belejönni
2014. febr. 3. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!