Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én lehetek ilyen szerencs...

Csak én lehetek ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Most írtam a felvételit,összesen 45(!!!!) pontom lett:( pedig jó tanuló vagyok jeles megcsináltam vagy száz volt felvételit,most utólag itthon,simán meg tudnám csinálni.Csak ott éppen annyira bestresszeltem és szinte már bepánikoltam,hogy körübelül annyit se tudtam,hogy mennyi 1x1:( annyira félek,hogy így szerintem még szóbelizni se hívnak be:( az Óbudai,Berzsenyi és a Madách gimáziumokat jelöltem be...körübelül megyek most a Petzelbe)Van még ilyen sötét ember mint én:')?!

2014. jan. 29. 18:40
1 2
 11/13 anonim válasza:

A második válaszolónak üzenném,hogy egy utolsó,utálatos,tahó,paraszt. Te aztán biztos olyan nagyokos vagy. Látszik. Érzéketlen,agyatlan,bunyik.

A kérdezőnek meg üzenném,hogy velem is hasonló dolgok szoktak történni,de a végén minden helyre jön! csak bízz magadban,és tudd,hogy okos vagy :) ! <3

2014. jan. 31. 20:43
 12/13 anonim válasza:

Ne foglalkozz 2. válaszolóval ő szerintem még 45 pontot se írt volna ilyen gondolkozással... Én is most írtam és én is elszúrtam az izgulás miatt :(( A magyar 31 lett a matek 22.

Sokkal többre vagyok ennél képes! Te is biztos többre vagy képes annál amit írtál! :) Én nekem anyum azt mondta,hogy majd az éretségim dönti el, h mi lesz belőlem a felvételi is számít de nem annyit mint egy érettségi! :)

2014. febr. 1. 17:04
 13/13 anonim ***** válasza:
figyelj én ismerek olyan embert aki 8 osztályos gimibe jár vagyis mindent részletesebben tanul és a számonkérés sokkal durvább mint általánosban, 8.ban jelentkezett szakmunkásba hogy át akar menni és nem vették fel xD na ez a gáz!
2014. júl. 6. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!