Vajon mindenki megérdemli, hogy boldog legyen? Vagy mindenki csak annyira lehet boldog, amennyire megérdemli?
Azért, azt, hogy nem ért meg, az nem olyan biztos. Ha olvasnál tőle, rájönnél, hogy zömében nőkkel foglalkozik, ugyanis a férfiak kevésbé mennek el lelki gondokkal dokihoz.
Amúgy, ha van egy-két szabad órád, megnézhetsz tőle néhány videót a Youtube-on, talán nem árt többet mint a Való világ :)
Na nem akarom rád erőltetni, én sem vagyok fanatikus, de ha valaki ilyeneken gondolkodik, annak szüksége van néhány jó tanácsra. Amúgy, ha ő nem, akkor ott van még Feldmár András, Müller Péter ....stb
"de ha valaki ilyeneken gondolkodik, annak szüksége van néhány jó tanácsra"
Ajjajj! Elég nagy a baj, ha neten keresztül is klinikai esetnek tűnök :) Végül is sosem tudhatjuk! Úgy lehet még jobban megért mint egy nő. Írhatna olyan témában is könyvet, hogy a csendes őrület :) Körülbelül ez jellemez engem sokszor :) Na de mindegy! :)Elkalandoztam!
Müller Péternek jó kis idézetei vannak.
Köszi a tippeket!
Klinikai eset :D
Akkor 10-ből 8 ember klinikai eset :)
Szerintem senki sem születik úgy, hogy mindent tud, és otthon sem tanítanak meg mindenre, ezért néha nem árt egy kis "tanulás".
Az élet összetettebb annál, minthogy ennyire egyszerű párhuzamot lehetne vonni érdem és boldogság között.
Igaz az is, hogy a boldogságért meg kell dolgozni, küzdeni, és hogy akik igazán boldogok, azok szinte minden esetben megszenvedtek érte. Az is előfordul azonban, hogy akik minden tőlük telhetőt megtettek, azok valami miatt épp nem boldogok. Ez azonban csak időleges dolog: életük végére megkapják a lelki nyugalmat mindazok, akik becsülettel küzdötték végig életüket. Ezzel szemben általában nyugtalanság gyötri azokat, akik nem így éltek, ill. életük során boldognak gondolt pillanataik valójában csak ideig tartó felszínes örömök.
Tehát van összefüggés a boldogság és a küzdelem (s így a vele járó érdem) között, de azért ebben az életben nem lehet kapcsolatukra tévedhetetlen szabályosságot kényszeríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!