Mit jelent pontosan az ego? Miért baj, hogy már nem vagyok önbizalom hiányos, sőt?
régebben.. még egész nyáron tökre nem volt semmi önbizalmam.. csúnyának érzetem magam.. nem tetszettem önmagamnak..
azóta elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok, fogytam 7 kilót és nagyjából meg vagyok magammal elégedve..
már tudom, hogy nem vagyok csúnya és szerencsére már kövér sem..
mostani osztálytársaim még nem ismernek eléggé, ezért 1-2 ember egoista, beképzelt f**znak tart, pedig egyártalán nem, csak van önbizalmam.. szerencsére..
ha szarnak tartod magad akkor önbizalomhiány
ha ki vagy békülve magaddal akkor az fasza
ha viszont odavagy magadért és szépnek jónak okosnak tartod magad túlságosan is, akkor az egoizmus és vicces.
az egoizmus az h valaki csak magával foglalkozik,túl sokat és h ő ilyen szép,olyan szép stb. meg h ő mindent megtehet,mások meg semmit.. ez egoizmus,beképzeltség.
szerintem jó h van önbizalmad.
aki azt mondja h egoista vagy,csak azért mert elfogadod magad és tetszel magadnak,az valószínűleg valami önbizalom hiányban szemved vagy egyszerűen csak köcs*g..
szerintem sz*rd le.
Ismerős... ilyenkor megnő azoknak az embereknek a száma, akiknek valami problémája van veled, és azok is észrevesznek, akik eddig nem, de csak a rossz tulajdonságaid látnak.
Nyilvánvaló, hogy senkinek nem kell, nem lehet és nem is szabad megfelelni. Ha normális tudsz maradni, és nem szállsz el magadtól, akkor ne foglalkozz senkivel.
kösz a válaszokat...
nemtudom mit tettem, mert nem vagyok nagypofájú vagy lenéző sem..
A világ is egócentrikus.
sajnos...
Csak önző ne legyél. Próbálj minél többet adni magadból, vissza fogod kapni!
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!