Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy a pics@ba lehet munkat...

Hogy a pics@ba lehet munkat talalni ebbe szuperfantasztikus orszagba?

Figyelt kérdés

evek ota vagyok beregisztralt munkanekuli. kisebb melokat feketen csinaltam de mar az sincs ,voltam kulfoldon..hagyjuk inkabb.. szemelyesen es interneten is "szorolapozom" az oneletrajzommal. A reagcio minimalis es lenyegtelen. soha nem gondoltam ,hogy ilyem gondom lesz de mar nem huzom sokaig penz nelkul. mit csinaljal?

Egy 24 eves szorgalmas, jo megjelenesu ,kreativ lany .

2014. jan. 23. 01:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
üdv abszurdisztánban, ahol protekció nélkül nem lehet normális melót szerezni. a kérdésre válaszolva, ismerettséggel leginkább, de attól is függ milyen területen, és milyen végzettséged van
2014. jan. 23. 01:20
 2/13 anonim válasza:
44%
Menj fegyörnek, kalauznak, gyári munkásnak, stb.
2014. jan. 23. 01:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád, mihez értesz?
2014. jan. 23. 02:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Penny boltokba mindig keresnek eladókat, pénztárosokat, a képzést biztosítják, gyakran munkát is ajánlanak. Tudom, nem erre vágysz, de kezdetnek ez is megteszi, e mellett kereshetsz tovább valami jobbat.
2014. jan. 23. 05:00
 5/13 anonim válasza:
62%
Attól függ milyen képzettséged van és hol akarsz dolgozni. Az biztos, hogy ha olyan munkát akarsz, amihez meg is kell szólalni, valamint írni is kell, akkor érthető, hogy nem vesznek fel! Ne haragudj, de alapból a csúnya beszéd gáz, de ezt hagyjuk, idegességedben kijött. DE, hogy az ebbeN az nem ebbe, és az országban az nem országba, az is biztos. A " reagció" meg a csúcspont, az reaKció! Attól, hogy a reagálásban g betű van, attól ebben még nem. Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de egy olyan munkában, ahol nyilatkozni kell normálisan vagy írni, oda soha nem fognak felvenni(szerintem az önéletrajzodban is lehet ilyen jellegű probléma). Vannak alapvető minimum követelmények, amik, ha nincsenek meg, akkor lehetsz te bármilyen szorgalmas, jó megjelenésű és kreatív senkit sem fog érdekelni. Bocs.
2014. jan. 23. 09:42
 6/13 anonim ***** válasza:
Bizony, a munkáltatók nagyon sok mindent le tudnak szűrni egy önéletrajzból. Ügyelj a helyesírásra, vagy ha nagyon nem megy, akkor írasd meg valaki mással. Ha elárulnád a végzettségedet, könnyebben segíthetnénk egyébként. Viszont ezek a tulajdonságok, amiket itt mutatsz magadból, nagyon minimális elhelyezkedési lehetőséget vetítenek előre szerintem.
2014. jan. 23. 10:07
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Attól is függ, hogy mi a végzettséged. Nameg nem árt megtanulni helyesen írni :D
2014. jan. 23. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:
40%

Lehet találni. Szalag mellett mindig akad munka, és folyamatosan van felvételiztetés.

Normális szakmával könnyebb elhelyezkedni. Nekem csak 3 okj-s végzettségem van, mégis jelenleg 7 állásajánlatom van függőben, amikre bármikor igent mondhatok.

Szóval nem olyan sz@r mint látszik. Persze ha valami eldugott kis faluban élsz, elzárva a külvilágtól, akkor nehéz.

2014. jan. 23. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Jelentősen javítod az esélyeidet ha 1) olyan helyen keresel munkát, ahol alacsonyabb a munkanélküliség a mostani lakhelyednél 2) elsajátítasz egy olyan képességet, pl. nyelvtudás, szakma, amelyre kereslet mutatkozik.

Ha esetleg mind a kettőt megteszed, még jobbak az esélyeid.

2014. jan. 23. 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:
3200 elküldött önéletrajz után inkább elmentem feketén "lapátolni", aztán csináltam egy bt-ét. Most vállalkozó vagyok, megélek rendesen.
2014. jan. 23. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!