Hogy a pics@ba lehet munkat talalni ebbe szuperfantasztikus orszagba?
evek ota vagyok beregisztralt munkanekuli. kisebb melokat feketen csinaltam de mar az sincs ,voltam kulfoldon..hagyjuk inkabb.. szemelyesen es interneten is "szorolapozom" az oneletrajzommal. A reagcio minimalis es lenyegtelen. soha nem gondoltam ,hogy ilyem gondom lesz de mar nem huzom sokaig penz nelkul. mit csinaljal?
Egy 24 eves szorgalmas, jo megjelenesu ,kreativ lany .
Lehet találni. Szalag mellett mindig akad munka, és folyamatosan van felvételiztetés.
Normális szakmával könnyebb elhelyezkedni. Nekem csak 3 okj-s végzettségem van, mégis jelenleg 7 állásajánlatom van függőben, amikre bármikor igent mondhatok.
Szóval nem olyan sz@r mint látszik. Persze ha valami eldugott kis faluban élsz, elzárva a külvilágtól, akkor nehéz.
Jelentősen javítod az esélyeidet ha 1) olyan helyen keresel munkát, ahol alacsonyabb a munkanélküliség a mostani lakhelyednél 2) elsajátítasz egy olyan képességet, pl. nyelvtudás, szakma, amelyre kereslet mutatkozik.
Ha esetleg mind a kettőt megteszed, még jobbak az esélyeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!