Enyem e a döntes?

Figyelt kérdés
Teljesen elveszettnek erzem magam,maganyos vagyok es nem talalom a helyen(a vilagba)....2lassan 3eve külföldre költöztem a csaladommal (anya,apa,teso) amikor kiköltöztünk azt hittem minden happy lesz mert h ez egy "jobb orszag"...anyukamek ideirattak iskolaba de nincsenek (helyi) barataim (csak magyarok de azokkal se jövök ki valami jol)....igaz h minden hetvegen "haza" jarok a barataimhoz de az a heti1-2nap tali edes keves....nagyon hianyoznak naponta sirok annyira hianyoznak....a szüleimnek felvetettem h had menjek vissza magyarorszagra (mint az ikertesom) de aztmondtak h gondoljak a jövömre es nelegyek hülye.....ertem en h itt jobban megtudnak elni (majd 5-6evmulva) de ug erzem h ha most nem megyek vissza elpazarlom a "legszebb/legjobb" eveim...lemaradok mindenröl (buli,otalvosparty,szalagavato....stb) .....teljesen elvagyok keseredve,es ha ez meg nem lenne eleg ,bukasra is allok...a szüleim csak a hülyesegüket pofazzak ,nincs senki akimeghalgatna...anyira egyedül vagyok h sokszor a kutyammal v magammal beszelek:'( .....2eve ragodok ezeken a dolgokon es ez a helyzet mar olyan gondolatokhoz juttatot,mint pl az ÖNGYILKOSSAG....(eddig csak azert nem tettem meg mert nemtalaltam olyan megoldast ami fajdalom mentes es gyors)....nem latok kiutat minden szönyü es sötet :( szerintem nagy SEGITSEGRE van szüksegem....(15/L)
2014. jan. 22. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is tudom! Valahogyan targyalni kene a szulokkel valami megoldas kell ne vess veget elerednek hianyoznal a szuleidnek tesodnak ne is gondolj ilyen butasagokra! Gyava vagy? Mert a ongyilkossag a gyavak modszere! Szuleid meg megszoktak a jot! Te alkalmazkodj tanulj! Sokan irigyelnek,hogy kinn elsz! Baratokkal skajpon is lehet dumalni! Nem? Valami van vagy valami kerdesed van irj privatot!
2014. jan. 22. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valszt...de igazabol a skype nem ugyan az es akik irigyelnek annak csak azt tudom mondani h ne tegyek....hisz nincs miert...
2014. jan. 22. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Merr veled jot tettek a szuleid!?
2014. jan. 22. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a jo ha visszaengednenek!!!
2014. jan. 22. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
En meg kimennek de fiatal vagyok!
2014. jan. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!