Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit írjak neki? egyáltalán...

Mit írjak neki? egyáltalán írjak rá? : OO

Figyelt kérdés

felvettem nem rég msn-re egy fiút és nem merek neki írni.xD biztos valamivel beégek. :SS

azt se tudo mmit írjak neki mert még nem is beszéltem vele.:S

2009. dec. 3. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:

nálam ez így volt csak akkor engem vett fel egy fiú

ő rámírt ,szerintem írj rá mert te vetted fel!! próba szerencse amúgy meg akkor majd ki fog alakulni a téma hidd el!!

2009. dec. 3. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Minek vetted fel, ha írni se tudsz neki semmit? XDD
2009. dec. 3. 16:34
 3/10 A kérdező kommentje:
könnyen beszélsz-.- egy fiú sincs fent nekem msn-en.><
2009. dec. 3. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem írj rá. Mit veszíthetsz? Elsőre úgyis csak az a fontos hogy megismerd. Sok téma van amiről lehet beszélni. Sport, zene, film, hobbi, állatok vagy bármi ami téged érdekel. De úgyis magától fog jönni az egész szóval nem kell aggódnod. Ha meg sem próbálod akkor ugyan ott tartasz mintha elszúrtad volna, de még csak esélyt sem adsz magadnak a sikerre, szóval hajrá. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

2009. dec. 3. 17:45
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi.:)

amikor írtam neki hogy szia azthittem kiesik a szívem a helyéről.*_* de nem égtem bee.XD

2009. dec. 3. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Tényleg szinte egy fiú sincs fenn neked msn en?:D

Nekem 19 ismerősből 8 fiú.:D

Csak nem szoktam velük beszélgetni.:)

2009. dec. 3. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon helyes. :D Mondtam hogy sima ügy lesz. Grat. :)

17:45-s voltam. :)

2009. dec. 3. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem 60partnerből 49fiú:D(megszámoltam)
2009. dec. 3. 19:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó neki nincs fent több fiú, ez olyan nagy baj??? Na szerintem írjál rá többször is, beszélgessetek. Meg ez attól is függ hogy élőben ismered-e vagy csak pl myvipről vetted fel.
2009. dec. 3. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi értelme így ismeretlent vagy alig ismert valkit felvenni, később, napok múlva úgy is az lesz, hogy már egymásra sem nyomtok......
2009. dec. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!