Dimeny emoke kérdése:
Fiuk szerintetek sovany es csunya vagyok?
2014. jan. 16. 18:52
11/24 anonim válasza:
Pfúúú bazzz!!!! Gyönyörű vagy! Beléd szerettem!
12/24 anonim válasza:
Nagyon helyes lányzó vagy! :)
22/l
13/24 A kérdező kommentje:
nagyon szpeenk koszonom aranyos vagy :$ :)
2014. jan. 17. 11:06
14/24 dani900 válasza:
Most ezt komolyan kérded? :)
Te amúgy mit gondolsz magadról?
15/24 A kérdező kommentje:
igen komolzan gondolom en magam atlagosnak mondom magam vagzyi nem is szep es nem is csunya de sokan rondanak tartanak hat lehet nekik van vegulis igazuk
2014. jan. 17. 12:35
16/24 dani900 válasza:
Megsértettek valamivel?
Valamiért úgy érzem, hogy nem fogadod el magad...
Elmondod mi a gond?
17/24 anonim válasza:
Nem vagy se csúnya, és közel sem vagy sovány! Ne hallgass másra, szép vagy! Lehet csak irigyek rád, vagy valami bajuk van veled. De azt biztosan állíthatod magadról, hogy nem vagy csúnya! :)
18/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen kedves szavaid arra en is gondoltam hogy vagy irigyek ami nagyon csunya szokas vagy pedig valami bajuk van velem en ugy vagyok vele hogy elfogadom magam s kesz nem vagyok csunya akkor szep vagyok s nem erdekel ezutan mas velemenye mert vagy irigy vagy valami bajuk vam koszonom :)
2014. jan. 18. 23:19
19/24 anonim válasza:
Sztem magad is tudod, hogy nem vagy csúnya csak hencegni akarsz. De mind1 helyes vagy Na csá!:D
20/24 A kérdező kommentje:
:) en nem szoktam hencegni csak megprobalom a sok negativ beszolasok miatt is elfogadni magam csak ennyi a henceges nagyon csunya szokas es utalom a hencego emberkeket errol ennyt na csa :D
2014. jan. 19. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!