Kit tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Úgy érzem kezdek depresszióba esni, de mindenesetre jól jönne egy pszichológus. Kaposváron hol tudok keresni?2009. dec. 2. 12:36
1/4 anonim válasza:
Kaposvár pszichológiai gondozó: Tallián Gyula utca 20/32
Telefonszáma:06-82/312-080
Remélem,hogy megfelelő segítséget tudnak Neked nyújtani
2/4 anonim válasza:
Akarsz róla beszélni?
Milyen tüneteid vannak?
Előfordulhat, hogy csupán rossz passzban vagy.
Ha legalább két hete folyamatosan fennállnak a depresszió jellemző tünetei (de szerintem minimum egy hónap), akkor érdemes pszichológushoz fordulni.
Étvágytalanság, alvászavar, érdektelenség minden és mindenki iránt (a szexszel szemben is), kilátástalanság, plusz rossz hangulat, amely esetleg szélsőségesen ingadozhat.
3/4 A kérdező kommentje:
Év eleje óta vannak ezek. És amiket leírtál azokból nagy része megvan nekem.
2009. dec. 7. 12:22
4/4 A kérdező kommentje:
A tüneteim : nincs nagyon erőm felkelni reggelente, az iskolapadban egész nap csak vagyok és nézek magam elé és unatkozom, nincs erőm nevetni, max ha erőltetem, de amit eddig régebben viccesnek találtam már nem, nem szólok a barátnőimhez sem nagyon szólok, nincs sokszor erőm beszélni, lehangolt vagyok egész nap, most nem jut eszembe több.
2009. dec. 7. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!