Hogy győzzem le az irigységet? Nem rosszindulatú, és
örülök a boldogságának, sikerének. és tudom, hogy
bűn, hogy irigykedem. Szóval, hogy győzzem le?
11/19 A kérdező kommentje:
nekem nem lesz még egy esküvőm...pláne nem a férjemmel :) hisz tényleg csodás volt, minden hiba ellenére...és segitek neki, rengeteget...egy csomo feladat van rám bizva...de az ötleteket tőlem meriti..ez mindig is igy volt:) nem baj..tényleg örülök neki...anyum is nyugtat, hogy pl annyi pénzből amennyit rá tudtunk szánni a dekorációra, gyönyörü volt...na mindegy...igyekszem legyőzni valahogy ezt...talán ha küszködök, hogy csodaszép legyek az esküvójére és jol fogom magam érezni a börömben (max tiz kilot le kell adnom...nincs mese)...akkor talán jobban fogom magam érezni...és segitek neki ott, ahol csak tudok...és mellette leszek mindig és mindig...és örülök neki...csak sajnálom, hogy rajtam kivül álló okok miatt hibádzottak a dolgok nálunk :( majd talán a későbbi sikerek eltüntetik ezt :) köszönöm a válaszokat!
A nővérek néha valóban irigyek a húgukra. De ez esetben ez egy nagy marhaság. Előre nézz, ne hátrafelé, fejlődik a család, azért lesz neki valamivel jobban megszervezve az esküvője, mint neked.
2014. jan. 9. 09:37
13/19 A kérdező kommentje:
igazad van kedves utolsó:)...csak tudod, részben talán azért is érzem igy, mert úgy érzem, elvesztettem a régi...hm...fényemet? nem tudom...majd mást ügyesebben csinálok :)
14/19 A kérdező kommentje:
mmint utolsó előtti :) és köszi neked is utolsó..igazad van...sose irigykedtem a hugomra....csak most, erre a pillanatra...fejlődik a család...mindenki másképp csinálja, annyira mindenki tanult az én esküvőmből...pl anyu nem vág disznót két nappal esküvő előtt :)
Jaj nem vagy gonosz csak ember....
Szerintem ezek mindenki vagy legalàbbis sokak fejèben megfordul ha làtjàk màsoknak összejön ami nekik nem. A lènyeg hogy mellette vagy ès nem gonoszkodsz vele ezèrt!!!
2014. jan. 9. 09:43
16/19 A kérdező kommentje:
soha nem tenném...mindennél jobban szeretem...ő az egyetlen, akire örök életembe számithatok a férjemen és a szüleimen, nagymamámon kivül...imádom...és soha nem akarok neki egy rossz percet se okozni! majd rendbeszedem magam :) jo lesz minden:) és ő boldog...ennél nincs fontosabb!
17/19 anonim válasza:
Az esküvő egy szép és maradandó emlék az ember életében, de csak egyetlen egy nap. Nem szabad, hogy ennyire meghatározza az életedet. Gondolj arra, hogy megtaláltad az igazit, akivel boldog vagy és csak ez számít. Mert mit ér egy 100%-ban tökéletes esküvő, ha mondjuk utána a pár néhány éven belül különválik?
2014. jan. 9. 10:32
Arra gondolj, hogy te EZZEL segítetted az ő esküvőjét. Mint egy igazán jó nagytestvér, te vágtad az utat, ő pedig ment a nyomodban, a te kitaposott ösvényeden.
Mit kívánnál inkább? Hogy így legyen, vagy hogy neki is legyen kicsit elrontott esküvője? Ha ezt kívánod, na akkor vagy gonosz.
Ha nem, akkor ürülj neki, hogy te segítetted hozzá egy szebb esküvőhöz.
2014. jan. 9. 11:14
19/19 A kérdező kommentje:
csakis a legjobbat akarom neki! köszönöm...megnézegettem a képeinket az esküvönkről...nincs miért szomorkodnom..a sok hiba ellenére is egy emlékezetes, örült buli volt :) amilyenek mi vagyunk...és butaság ilyenen törnöm az agyam, hisz azóta is emlegetik az esküvönket...akik csak az amatör felvételt látták az apa-lánya táncról, majd a feleség-férj táncról, azok is sirtak:) pedig semmi extra tánc nem volt, lépkedtünk jobbra balra :)
köszönöm válaszokat! sokat segítettetek! most már másképp látom kicsit...az én esküvőm nem lesz az övétől kevesebb :)
Kapcsolódó kérdések: