Nem késő 24 évesen elkezdeni élni?
Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok és arra jöttem rá, hogy az életem nem áll semmi másból csak a munkából és a tanulásból.
Persze voltak barátnőim és barátaim is vannak, de bulizni pl nagyon ritkán jutok el. Arra gondoltam, most h új év van, hogy új életet kezdek és tényleg élvezni fogom az életet.
Szerintetek nem késtem még le erről? Tudom, h fiatal vagyok, de sokan már tini koruk óta buliznak, stb..
Köszi!
2014. jan. 7. 10:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem késő.
A korodból sose csinálj gondot,csak próbálj meg boldog lenni.
2/4 SzabadosBT válasza:
Az még nem késő, előtted az egész élet.
3/4 anonim válasza:
Élni sose késő. A kor az lényegtelen, csak a saját döntésetre számíts:).
4/4 anonim válasza:
Nem késtél, akkor késel el ha 50 évesen ülsz a tévé meg az asszony között és a szívedhez kapsz, infarktus, bent a kórházban kiderül hogy a sokadik, és hogy a passzív életmód, az egészségtelen kaja és a sok munkahelyi stressz miatt van... na akkor már késő rájönni hogy az élet nem a munkahely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!