Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hova menjek egyedül? Mit...

Hova menjek egyedül? Mit csináljak? Ennyire ronda lennék vagy mi?

Figyelt kérdés

Unatkozom, kisváros van csak a közelben, egyetlen ismerősöm van aki nem jön velem sehova. Most mi legyen?

Volt már hogy beültem a rockkocsmába, de senki le se tojt. Ott ültem egyedül órákig, ittam, lestem, játszottam a mobilomon. Nem jött senki oda hozzám. Pedig reménykedtem :(

Ti sem szoktatok odamenni senkihez aki egyedül van? Miért nem?

Lány vagyok, szőke, vékony, rocker, nem annyira ijesztő... szerintem. Velem van a baj?

2009. nov. 29. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elég sok lány jár acélbetétes bakancsba,mégis vannak barátaik,marhára nem ezen múlik.Amúgy meg egyáltalán nem igénytelenség,ha az egy nő elmegy kocsmába,elég fura felfogásod lehet... Amúgy tényleg próbálj meg munkát találni,mert ott lennének munkatársaid,akikkel beszélgethetnél,és nem is unatkoznál.Vagy menj el egyetemre,vagy mit tudom én.
2009. nov. 29. 23:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Keress hasonló ízlésű embereket, a többieknek igaza van h munkahelyeden nem lennél magányos v ha suliba járnál!
2009. nov. 30. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Akarsz barátkozni? xDD 17/L
2009. nov. 30. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nem mennek oda hozzád menj te oda valakihez. Amugy én nem szoktam oda menni senkihez aki egyedül van mert álltaláéban az illető vár valakit.. :)
2009. nov. 30. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nekem is ez (volt) a problémám.De mióta dolgozok,már összehaverkodtam 1-2 emberrel.De azért néha még én is magányosnak érzem magam.Ja ,és ez abszolút nem a külsön múlik.
2009. nov. 30. 19:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Neten tényleg nem lehet ismerkedni. Már én is próbálkoztam...állítólag huszonévesen már elég sok emberke magányos, de ismerkedni mégsem akar senki, NEM ÉRTEM ÉN EZT, DE MINDEGY

Heves megyében merre laksz?

rockot én is szeretem

2009. nov. 30. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:

sajnos részben igazatok van a netes társkereséssel, de nekem pozitív tapasztalatom is van. chaten-en összebarátkoztam jó fej emberkékkel akikkel évek óta tartjuk a kapcsolatot:) és a páromat is ennek a társaságnak köszönhetem.

szerintem tiltsd le a regisztrálatlaonkat és ha valaki csak azt akarja zárd be, lépj be kisebb létszámú szobákba, és próbálj meg beszélgetni velük, figyeld meg hogy hamar barátokra találsz:)

2010. jan. 17. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!