Hova menjek egyedül? Mit csináljak? Ennyire ronda lennék vagy mi?
Unatkozom, kisváros van csak a közelben, egyetlen ismerősöm van aki nem jön velem sehova. Most mi legyen?
Volt már hogy beültem a rockkocsmába, de senki le se tojt. Ott ültem egyedül órákig, ittam, lestem, játszottam a mobilomon. Nem jött senki oda hozzám. Pedig reménykedtem :(
Ti sem szoktatok odamenni senkihez aki egyedül van? Miért nem?
Lány vagyok, szőke, vékony, rocker, nem annyira ijesztő... szerintem. Velem van a baj?
Neten tényleg nem lehet ismerkedni. Már én is próbálkoztam...állítólag huszonévesen már elég sok emberke magányos, de ismerkedni mégsem akar senki, NEM ÉRTEM ÉN EZT, DE MINDEGY
Heves megyében merre laksz?
rockot én is szeretem
sajnos részben igazatok van a netes társkereséssel, de nekem pozitív tapasztalatom is van. chaten-en összebarátkoztam jó fej emberkékkel akikkel évek óta tartjuk a kapcsolatot:) és a páromat is ennek a társaságnak köszönhetem.
szerintem tiltsd le a regisztrálatlaonkat és ha valaki csak azt akarja zárd be, lépj be kisebb létszámú szobákba, és próbálj meg beszélgetni velük, figyeld meg hogy hamar barátokra találsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!