Nem tudom kimutatni ha boldog vagyok. Mit csináljak? 16/f
Figyelt kérdés
Még akkor se ha boldogabb nem is lehetnék. Lehet, hogy azért mert szégyenlős vagyok. Szeretnék önfeledten örülni valaminek.2009. nov. 29. 21:35
1/3 anonim válasza:
én azt nem tudom kimutatni ha szeretek valakit..nem vok vmi érzelmes tipus..szerintem nem baj ha valaki nemtudja kimutatni mit érez...ugy kell elfogadni ahogy van....a barátaim elfogadták hogy én nem ölelkezek puszildokok meg ijenek...de ha ki akarod mutatni hogy boldog vagy akkor csak lazulj el...lehet hogyha nem stresszelsz rajta menni fog .../: 14/L
2/3 anonim válasza:
Lazulj el állj a tükör elé és nézd meg magad a tükörben,hogyan változik az arcod minden vonása nap mint nap amilyen kedved van.A hit előzi meg a csodát,amikor hiszel benne,hogy kifejezed a boldogságot akkor sugárzod magadból minden mozdulattal.Ne erőltesd mert akkor nem leszel önmagad és mond hogy te így fejezed ki hogy örülsz.
3/3 anonim válasza:
Ezt velem a lelkem szokta néha játszani. De nagyon hülye játék, mit ne írjak.
A lényeg, hogy minden kis dologra, ami jó, legalább egy pici mosolyt szentelj ^^ A mosolygás, úgy gondolom, alapból egy örömforrás. Csak éld bele magad egy kicsit ^.~
14 éves leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!