Ez csak egy hüly álom?
Figyelt kérdés
Már 6 évesen fejembe vettem ,hogy divatot fogok tervezni.
Már vagy 20mappa tele van a rajzaimmal.
De eddig aki megkérdezte tőlem mi akarsz lenni(?)
Az mondtam divattervező(meg még mást is)egyből kiröhögött.
És én is tudom ebből nem lehet majd megélni...
2009. nov. 29. 18:30
1/5 anonim válasza:
De meg lehet élni nagyon is jól, csak nem nálunk hanem külföldön. Ha tényleg divattervező akarsz lenni akkor menj el innen és tanuld máshol ezt a szakmát, aztán ha jó vagy biztos elérsz valamit.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen.Gondoltam már erre de...hát ahoz ,hogy én innen egy kis faluból a divat városába vagy nagyonóbb külföldi városokba menjek ahoz nagyon nagy kitartás kéne ami nekem kb 76%van meg.:(
2009. nov. 29. 19:16
3/5 A kérdező kommentje:
Jah és köszi ,h irtál!!:)
2009. nov. 29. 19:17
4/5 anonim válasza:
hát ha igy állsz hozzá akkor nem lesz belöle semi de ha akarod és küzdesz simán megcsinálod(: csak bizz magadban:D ha akrsz valamit nincs olyan, hogy lehetetlen
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom tudom nincs lehetetlen csak tehetetlen :)
meg bizok magamba meg minden csak még egy hazai diavattervezőnél is bekéne "vágni" magamat mert az ugy nem megy ,hogy csak ugy egyszerűen kimegyek a nagyvilágba és divatot akarok tervezni mert ugy tuti ,h nem jön össze:(
köszi ,hogy biztatok meg minden:)meg ,hogy irtok azt hittem senki se fog erre a kérdére válaszolni:)
2009. nov. 30. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!