Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez csak egy hüly álom?

Ez csak egy hüly álom?

Figyelt kérdés

Már 6 évesen fejembe vettem ,hogy divatot fogok tervezni.

Már vagy 20mappa tele van a rajzaimmal.

De eddig aki megkérdezte tőlem mi akarsz lenni(?)

Az mondtam divattervező(meg még mást is)egyből kiröhögött.

És én is tudom ebből nem lehet majd megélni...

2009. nov. 29. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
De meg lehet élni nagyon is jól, csak nem nálunk hanem külföldön. Ha tényleg divattervező akarsz lenni akkor menj el innen és tanuld máshol ezt a szakmát, aztán ha jó vagy biztos elérsz valamit.
2009. nov. 29. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen.Gondoltam már erre de...hát ahoz ,hogy én innen egy kis faluból a divat városába vagy nagyonóbb külföldi városokba menjek ahoz nagyon nagy kitartás kéne ami nekem kb 76%van meg.:(
2009. nov. 29. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah és köszi ,h irtál!!:)
2009. nov. 29. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
hát ha igy állsz hozzá akkor nem lesz belöle semi de ha akarod és küzdesz simán megcsinálod(: csak bizz magadban:D ha akrsz valamit nincs olyan, hogy lehetetlen
2009. nov. 29. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom tudom nincs lehetetlen csak tehetetlen :)

meg bizok magamba meg minden csak még egy hazai diavattervezőnél is bekéne "vágni" magamat mert az ugy nem megy ,hogy csak ugy egyszerűen kimegyek a nagyvilágba és divatot akarok tervezni mert ugy tuti ,h nem jön össze:(

köszi ,hogy biztatok meg minden:)meg ,hogy irtok azt hittem senki se fog erre a kérdére válaszolni:)

2009. nov. 30. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!