Idegi kimerültség?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok, főiskolán tanulok és mellette elkezdtem egy másik sulit is. Dolgozom, plsz sok minden mással is kell foglalkoznom, mindezt mondjuk borzalamashoz közeli körülmények között.

December eleje óta zaonban nem vagyok a magam ura, olyan vagyok mint egy zombi. Egyfolytában csak aludni akarnék, semmi életkedvem, semmihez semmi kedvem. A tanulás sem megy és a sport sem. Egyszerűen nem tudom mi bajom lehet. Elmegyek c-vitaminért ma...

Elképzelhető h valami agyvérzést kaptam álmomban vagy ilyesmi? Vagy csak kimerültség? Ez lenne az idegi kimerültség?

2014. jan. 5. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.
2014. jan. 5. 13:08
 2/2 Zenon ***** válasza:
Pszichés kimerültség. Túl nagy vagy fokozott stressz helyzetek. Kisebb letargia. Pihenned kellene. És leadnod ezekből.
2014. jan. 5. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!