Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy találjak párt magamnak?

Hogy találjak párt magamnak?

Figyelt kérdés

19 éves leszek,de még nem volt semmilyen komoly kapcsolatom.Már vágyom egy társra,de nem jön össze semmi.

Nem szeretek bulizni járni,nem szeretem a buli

zós típusú pasikat.Egy olyan társra vágyom,akit érdekel a kultúra,akivel színházba,kiállításokra járhatok,de ilyet a környéken sehol sem találok.Mit tegyek?

2009. nov. 29. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
attól függ hol laksz!én is ilyen cipöben járok 20f
2009. nov. 29. 15:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Szlovákiai vagyok,kis faluban élek,itt mindenkit csak disco meg vásárlás érdekel,akit nem,az meg foglalt,vagy jóval idősebb
2009. nov. 29. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ahoz viszont sajna mesze vagyok mert én békésmegyei vagyok:(
2009. nov. 29. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Netes társkeresők? Vagy járj el olyan helyekre amit te szeretsz és ott ismerkedj.
2009. nov. 29. 16:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Az tényleg messze van.Sajnos gyakran vagyok egyedül,mert nincs sok barátom,teljesen más az értékrendem,érdeklődési köröm,mint az itteni fiataloknak
2009. nov. 29. 16:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Járok Pestre színházba,ismerkedni ott nincs nagyon időm,megpróbálom a netes társkeresőt,remélem,sikerrel járok
2009. nov. 29. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
pokec.sk :)
2009. nov. 29. 18:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Na a pokec már nem nekem való
2009. nov. 29. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!