Hogy találjak párt magamnak?
Figyelt kérdés
19 éves leszek,de még nem volt semmilyen komoly kapcsolatom.Már vágyom egy társra,de nem jön össze semmi.
Nem szeretek bulizni járni,nem szeretem a buli
zós típusú pasikat.Egy olyan társra vágyom,akit érdekel a kultúra,akivel színházba,kiállításokra járhatok,de ilyet a környéken sehol sem találok.Mit tegyek?
2009. nov. 29. 15:50
1/8 anonim válasza:
attól függ hol laksz!én is ilyen cipöben járok 20f
2/8 A kérdező kommentje:
Szlovákiai vagyok,kis faluban élek,itt mindenkit csak disco meg vásárlás érdekel,akit nem,az meg foglalt,vagy jóval idősebb
2009. nov. 29. 16:00
3/8 anonim válasza:
hát ahoz viszont sajna mesze vagyok mert én békésmegyei vagyok:(
4/8 anonim válasza:
Netes társkeresők? Vagy járj el olyan helyekre amit te szeretsz és ott ismerkedj.
5/8 A kérdező kommentje:
Az tényleg messze van.Sajnos gyakran vagyok egyedül,mert nincs sok barátom,teljesen más az értékrendem,érdeklődési köröm,mint az itteni fiataloknak
2009. nov. 29. 16:05
6/8 A kérdező kommentje:
Járok Pestre színházba,ismerkedni ott nincs nagyon időm,megpróbálom a netes társkeresőt,remélem,sikerrel járok
2009. nov. 29. 16:06
8/8 A kérdező kommentje:
Na a pokec már nem nekem való
2009. nov. 29. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!