Narutix35 kérdése:
Az egyik barátnőm szerelmes Andy (Six) Biersackbe! Összejöhet neki?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó h én nem szeretem Andyt, csak ő tényleg szerelmes belé ,de még csak 12 éves.Szomoru mert tudja h neki tuti nem jön össze,de azért megkérdezném h mit gondotok erről?összejöhet neki?2014. jan. 3. 12:39
11/15 anonim válasza:
Szerintem azért nem teljesen lehetetlen. Persze nem nagy a valószínűsége, de a remény hal meg utoljára. Amúgy meg szerintem kialakított egy képet Andyről, hogy milyen, meg hogy milyen lehet. De amíg nem ismeri személyesen addig nem tudhatja biztosra, hogy ő tényleg ilyen tökéletes meg minden.Szerintem abba az emberbe szerelmes amilyen képet ő elgondol. Szerintem hagyjad. Nem kell neki semmit mondani. Majd úgy is túl lesz rajta. Nekem is volt ilyen korszakom, Nem jó érzés. Ilyenkor az ember tényleg úgy gondolja, hogy az az ember az élete.
12/15 anonim válasza:
16:07-es. Gondolom attól omlott össze, hogy szembe nézett a valósággal.(előző voltam)
13/15 A kérdező kommentje:
Hát ja.ezért omlott össze.meg h egy koncertre se mehet el mert a szülei nem engedik és mindenki terrorizálja szegényt :'(
2014. jan. 29. 19:12
15/15 aajjc válasza:
Én hálás vagyok Andyék-nek mert segítettek a dalaikkal. És nekem ők sokkal fontosabbak mint egy banda és ha tudom hogy élőban is csak esetlag egy koncerten láthatom jól esik hogy van valaki akit őszintén szerethetek anélkül hogy megbántana. Szerintem vagy hozzám hasonlóan lehet beleszeretni Andy-be vagy úgy mint ahogy a többiek mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!