Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális, ha 18 évesen...

Az normális, ha 18 évesen ahelyett, hogy a jövőm érdekelne, inkább a múltamba mennék vissza?

Figyelt kérdés
Mármint vmennyire érdekel a jövőm is,de folyton a múltamon gondolkozok,és nem a jövőn.Másokkal is van ez így az én koromban?Kábé 60 éves emberekről tudnék ilyet elképzelni,de én csak 18 vagyok,elvileg még előttem az élet!
2009. nov. 28. 20:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ha nem változtatok,akkor ide is vissza fogok vágyni...
2009. nov. 28. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindig minden ember vágyik valamire!

Én csak 16 vagyok de vágyok vissza vissza akarom kapni a régi gondtalan életemet a barátaimmal.

Ami most nincs meg, akik eddig barátaim voltak most az ellenségeim vagy épp már meg se akarjuk ismerni egymást teli vagyok gondokkal, tiszta stressz az életem, nekem ha 1 nap 48 órás lenne sem lenen elég mindenre..

Én is mindig a múlton rágódok, minden kis apró baki eszembe jut, amiket lehet észre sem vettek de én még mindig ezeken rágódok vissza akarok menni újra akarom csinálni...

Milyen szar lenne már, ha az emberek nem vágynának semmire, hát akkor miért éljünk??

Van aki a múltba vágyik van aki a jövőbe.

2009. nov. 29. 17:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Hátt csak a múlt nem jön vissza,hiába vágyunk rá,a jövő meg akkor is jön,ha nem akarjuk. :) De amúgy én is így vagyok vele,vissz akarom kapni az akkori gondolataimat,érzéseimet,hányoznak.. :(
2009. nov. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!