Hogyan legyek különlegesebb? 18 éves lány vagyok, valahogy nem tudok kiszakadni a szürkeségből, a tömegből.
Meg szeretnék változni, kicsit a gondolkodásom is legyen más. Sajnos én sem tudom , hogy ki vagyok , mit akarok. Ezt a bizonytalanságot a fiuk is észre veszik és akkor dobnak , mert én is csak olyan vagyok mint a többi.
Lehet nem jó kategoriába írtam a kérdést , de máshová nem tudtam.
A különlegességet nem lehet tanulni, ha erőlteted akkor főleg elcseszett lesz. az erőltetett különlegességekkel van tele a napiszar.com
legyenek céljaid, elképzeléseid az életben, ez az alapja mindennek. Azt majd meglátod mire jutsz.
Figyelj, van egy olyan érzésem, h azzal ha már nem cigizel nem iszol,nem öltözöl ribancnak illetve nem is viselkedsz úgy már különleges vagy, szal ha esetleg ezek közül valamit eddig csináltál volna akkor hagyd abba és különleges leszel..
Ja és mosolyogj többet:)
nem , egyiket sem művelem ezek közűl. A beszédstílusom is olyan hétköznapi, átlagos.
Valami kéne , ami feldobja a hétköznapjaim.
Pont most küldtem el a linket, talán neked is segít!
Miért akarsz különleges lenni?Nem baj,ha beleolvadsz a tömegbe,ha jó tömegbe vagy.
A fiúk azért dobnak,mert még nem találtad meg az igazit.Régen rossz,ha azzzal tellenek a napjaid egy kapcsolatban,ha azt kell figyelned megfelelsz-e a kritériumoknak.Azért szeressenek,aki vagy.Egyébként azok a fiúk olyan "különlegesek" voltak,hogy tőled is ezt várják?
Szerintem egy kicsit növezd meg az egódat.Válogass.Lehet hangoztadnod nyugodtan,hogy neked nem felel meg bárki,igényeid vannak.Szerintem a fiúk azért dobnak,mert nyomasztó nekik az alárendeltséged.Gondolom a kapcsolataidban te vagy az aki teper ezerrel,hogy a másiknak minden megfeleljen.Nem így kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!