Csak én vagyok ilyen, egyedül vagyok így ezzel?
Én megértelek:)
Vegaként duplán:)
Nekem is az a célom,hogy ne ártsak másoknak,mert ha nekik ártok magamnak is ártok.
Aztán néha sikerül néha nem.Én is ember vagyok így követek el hibákat..de igyekszem elkerülni vagy legalább rendbe hozni,amit elrontottam:)
16/l
"Jó embernek lenni" nem csak egyféleképpen lehet.
Én hasonló vagyok hozzád, általában átgondolom hogy mi lesz a következménye a dolgoknak, mérlegelek és úgy cselekszem.
Mindig is ilyen voltam.
Én nem érzem, hogy ezzel egyedül lennénk.
Egy minimális önzőség feltétlen szükséges az élethez.
De, ha én megteszek annyit, hogy először átgondolom, aztán cselekszek, akkor miért ne veszi ezt a hatalmas fáradtságot 1-2 ember? Attól könnyebb nekik az élet, hogy nem gondolkodnak? Szerintem minél többet gondolkodok, "annál több leszek", akkor miért nem képes erre a többi ember?
A körülöttem lévők közül senkit nem ismerek ilyet, maximum a papokat, de őket meg nem ismerem úgy.
1 hete a buszon ülve meg arra jöttem rá, hogy nem is kell semmiért aggódnom, ha tudom magamról, hogy jó ember vagyok. Ugye? Hibákat követhetek el, mint azt előttem leírták, de én magamról tudom, hogy az vagyok, tehát nincs aggodalomra ok.. Mégis rosszul érzem magam. :/
23:21
A többség nem tanult meg gondolkodni. Nem is foglalkozik azzal, hogy van más. Rengeteg ember énközpontú, azt hiszi hogy körülötte forog a világ.
Kár azon aggódni, hogy más miért nem gondolkodik, + miért olyan amilyen. El kell fogadni, alkalmazkodni kell hozzá azt kész. Megváltoztatni úgysem fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!