Szerintetek nem lesz "gáz" ha 20 évesen villamosvezető vagyok?
Mindenféleképpen tanfolyamra kell járnod,és el kell végezned egy jármüvezetői tanfolyamot.Ha érdekel találtam egyet neked:D
A BKV Zrt. Villamos Forgalmi Főmérnöksége
felvételi tájékoztatót tart
villamos járművezetői tanfolyamra
történő felvételhez.
A tájékoztatóra 2010. január 10-ig önéletrajz leadásával lehet jelentkezni.
Az önéletrajzot a villamosoktatas@villamosoktatas.hu e-mail címre lehet elküldeni vagy
személyesen a Budapest IX. kerület, Üllői út 197 sz. alatt található Száva kocsiszín portáján lehet leadni.
A villamos járművezető tanulói munkakör betöltésének feltételei:
* betöltött 20. életév
* legalább 8 általános iskolai végzettség
* egészségügyi alkalmasság
* bejelentett (állandó vagy ideiglenes) lakcím
* érvényes személyi igazolvány
* érvényes hatósági erkölcsi bizonyítvány
A munkaidőről, bérezésről, juttatásokról
a felvételi tájékoztatón adunk információt.
Egyebként a neten utánanézve kb.:139.700.- a kezdő bruttó alapbér
és a teljes bruttó kb.:193.200.-
Persze van pótlék délutános meg éjszakai is,meg túlórázni is van lehetőség.A beosztás változó.
Aztán ingyen Bkv utazás,kajajegy.
Elmondanak mindent,és legalább te is tudod a feltételeket.
Sok szerencsét!!!
Egyáltalán nem gáz!Sőt!
Sok sikert!
12-14 évesek szokták kiröhögni a másik embert...legalábbis nálunk így működött...ha meg a legjobb barátod röhög ki...na hát az meg :S
most 20 éves vagyok, a barátaim és én is ugylátjuk, hogy a munka az munka...nem azt kell megvetni aki dolgozik , de pl. "csak" egy takarító vagy kukás, hanem inkább azt aki ugy él meg hogy csal, lop, hazudik....a villamosvezető is egy tisztességes munka...nincsen ebben semmi szégyellnivaló...sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!