Mennyire vagy erőszakos?
Alapvetően nem vagyok az, de ha a családomnak/szeretteimnek kell valamit "kijárni", akkor igenis a sarkamra állok és nem tágítok.
Ha viszont valaki bántaná a szülimet/testvéremet/kutyámat, elképzelhető, hogy gondolkodás nélkül átmennék rajta kocsival. Ez van.
Ok nélkül soha nem vagyok agresszív, képes vagyok a végletekig türelemmel elviselni bármit.
Ha viszont bántanak, akkor nem hagyom magam, és egy mondattal kifejezem neki a mondandómat. És itt ki is múlt az agresszivitásom.
hát.. ha már alapból valami miatt ideges voltam és egy picit még valami felhúz akkor nagyon.
Egyébként agresszív vagyok. Tehát már volt pár rendőségi ügyem is a b.zi tanárok miatt. egyet már megis vertem rohadjanak meg.Iskola hozza ki belöllem.
De amugy haverokkal nem vagyok az. Még talán a szüleim azok akik fel tudnak húzni meg az osztálytársaim közül pár személy.
Amugy tizes skálán olyan 6-7
17/F
Akkor én vagyok a kivétel, beismerem az elmúlt évben nagyon erőszakos, aggresszív vagyok.
Miben? Mindenben? Milyen szinten? 10-es skálán 20-as vagyok.
Hogy miért? Passzolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!