Vérfarkas lennék? (Csak azok írjanak akik hisznek a vérfarkasokban)
Figyelt kérdés
Mondták már nekem többen hogyha futok akkor kitágul a pupillám és a suliban én vagyok a legjobb futó és nem fáradok el a futástól.Majd ha lenyugodtam a pupillám nagyon kicsi lesz.Meg ha nézem magam a tükörbe akkor egy pillanatra a szemem sárgás lesz.Szerintetek?2013. dec. 17. 18:10
2/2 anonim válasza:
A futas szimpatikus idegrendszeri mukodest valt ki, aminek jaruleka a pupillak kitagulasa
vagyis mindenkinek kitagul a pupillaja, aki nem fenyerzekeny, de ki a tokom nezegeti futas kozben a masik pupillajat?
ezt a kerdest majd akkkr tedd fel, ha cafatokban log rolad a ruhad, szethasad a borod es nem falalod a lakotarsaidat, csak egy nagy mocsing nyershust.... es akkoris, mielott fdltenned a kerdest fogj meg egy ezust targyat, es ha megeget (szobahomersekleten) akkor irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!