Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit vegyek/készítsek szüleimne...

Mit vegyek/készítsek szüleimnek télapóra, karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nemsokára itt vannak az ünnepek,és hát ezzel minden évben meg kell birkóznom,hogy nekem is kell ajándékot adnom,ugyanis már 4-5 éves koromban adtam a szüleimnek rajzokat,meg anyunak egy gyűrűtokban egy kisebb csokit,meg pár 1 ft-ost,de még megvan.És hát ezt a láncot nem akarom megszakítani,de most nincs annyi ötletem mint tavaly.Pl tavaly előtt varrtam a szüleimnek,meg a nővéremnek egy egeret.:} De idén van vkinek vmi ötlete? Anya nagyon szereti a Korál-t és a Fiesta-t,majd le szeretnék tölteni pár albumot,és kiírni CD-re.Ebben nem tudnátok segíteni?Hogy hol vannak az albumok?És egy CD-re mennyi szám fér el?Meg még egy boltban kinézett magának egy nagyobb télapót,kb 5000 ft,most kaptam karácsonyra annyit,és abból megvehetném,De apunak mit?És a nővéremnek? S.O.S.! 14/L
2009. nov. 24. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:

CD terén szerintem alkalmasabb lenne az eredeti verzió megvétele, én is most eredetiben próbálok két filmet megszerezni anyámnakXD

Az a gond, hogy mi nem ismerjük az apukád meg a nővéred ízlését. Esetleg ha van kedvenc állatuk, nézz körül ajándékboltokban picike plüss kulcstartók vagy hasonlók után, esetleg bögre, de volt, hogy gyertyát adtam ajándékba. Valami kis mütyür is megteszi, csak szívből add ;)

2009. nov. 24. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy már van bögre meg mütyür-gyűjteményünk!:P:P De várom a további válaszokat!:]
2009. nov. 24. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:

én apukámnak FA tüsfördőt vettem

anyukámnak meg GARNIER sampont (mangósat)

2010. dec. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!