Hogyan oltsak vissza? Hogyan legyek laza? 17/L
Na az a helyzet, hogy fiúkkal szemben kommunikációs problémáim vannak.
- mikor a fiú osztálytársaim ilyen viccesen beoltanak, én nem tudok visszaoltani, hanem sajnos inkább bunkón visszaválaszolok vagy mosolygok.
Ebből adódóan már szerintem a fiúk lenéznek, nem vesznek komolyan. Hogy tudnék viccesen visszaoltani, vagy beszólni amivel "jobbfej" hatást kelthetnék? Már eléggé kétségbe vagyok esve e téren.
- Ha pedig normál körülmények között vagyunk, Nem nagyon tudok velük miről beszélni, nincs mit mondjak.
Hogy lehetne változtatni ezen?
Tehát a kérdés összefoglalva: Hogyan legyek a fiúk társaságában oldottabb, lazább?
Előre is köszi:)
hát manapság sajnos már nem igy van.
Példul az osztályunkban a fiúk felől nagy a hierarchia, óriási az elvárás akárki felé.
a kommunikáció nagy réssze oltásokból, beszólásokból, bunkóskodásokból áll, néha már az ember fél megszólalni.
a lányokat már sértően oltják, és mi képtelenek vagyunk visszaoltani, mert tagadhatatlanul nagyon jó beszólásaik vannak (:D), viszont már egy szint utan, eléggé sértőek :S
talán az én esetemben nem kéne erőltetni az oltogatást, dehát akkor mivel lehetne "cukkolni" őket?
Ja igen sejtettem h nem vagy sok evtizeddel idosebb nalam :D
Koszi a valaszt!
ez is egy jogos meglátás, valóban egyet is értek veled.
csak ha máshogy nem,hát hogy kommunikáljak velük?
hogy inditsak el egy normalis beszélgetést? (mert valójában el lehetne, csak valahogy kiürül a fejem és semmit nem tudok magammal kezdeni)
a környezetükben már tényleg alig tudom érvényesiteni magam, és közben rossz látni, hogy a baratnom orak hosszat el tud velük hülyülni , beszélgetni. ( ő vele nem bunkok, nem oltjak, a lány személyisége olyan, hogy a fiuk képtelenek neki "fajdalmat" okozni)
azt is mondhatjátok hogy hagyjam őket, de nekem szükség van haveri társaságra akikkel elhülyülhetek:)
Nem kell velük kommunikálni.
Majd egy-két év múlva az értelmesebbje rád fog felnézni, mert képes vagy gondolkodni, meg ember módjára viselkedni, és nem leállni ilyen alacsony szinten vegetálókkal vitatkozni.
Van egy idevágó közmondás is:
"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!