Mit csinálnátok a helyembe?
Elég szomorú,hogy már ide jutottam,és itt kell tanácsot kérnem Tőletek.De el vagyok keseredve.Csak a sírni tudnék.
Szóval az az én gondom,hogy a munkahelyemen becsületesen elvégzem a dolgom.Már műszak végén hulla vagyok.Egy nagyobb városban dolgozom péksébe.Ha nincs munka,akkor neki állok takarítani,hiszen a pékségben mindig rendnek kell lenni.Szinte már patyolat tisztaság van,már elájulok a fáradságtól mert arra törekedek,hogy rend legyen,és mégis kötekedik a főnököm,hogy mért nem takarítok.A legnagyobb baj az,hogy be sem jön a pékségbe,csak akkor,mikor tényleg nem érünk rá rendet rakni,mert olyan sok a munka.Mondtam neki,hogy takarítok,ha nincs mit csinálni,hiszen egész nap meg sem állok.De ő csak mondja a magáét.Pont akkor nincs a pékségbe,mikor takarítok.akkor mért mondd ilyeneket?Annyira idegesítő,hogy nem becsülik a munkámat.Sajnos nincs más munkalehetőség,hogy eltudjak menni más hová.Ráadásúl fizetést sem kapjuk meg normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!