Nem bírom már tovább. legszívesebben menekülnék. Valaki esetleg tudna segíteni? :'/ (lent folyt. )
Figyelt kérdés
9.es vagyok eddig a szomszéd suliba jártam biciklivel, de most, hogy új sulim lett busszal kell mennem. Az a baj, hogy pánikbeteg vagyok. Általában mindig barátnőmmel szoktam menni de most egész héten egyedül kell végig mennem a buszvégen és már előre nagyon félek, hogy rengetegen lesznek és majd mind megbámulnak vagy kiröhögnek esetleg elkezdenek nekem beszólogatni...ha megyek az utcán akkor is szinte mindig elfordítom a fejem vagy lefelé nézek, hogy ne lássák az arcom..vagy ha egyedül kell mennem valahova akkor is nagyon félek. Amúgy 6.ba kezdődött minden mikor elkezdtek csúfolni h rusnya és dagadt vagyok...pedig nem tartottam magam annak, de hála nekik 4 év alatt teljesen lerombolták az önbizalmam. Próbáltam utána újból és újból felépíteni de valaki mindig jött és lerombolta. Így alakult ki nálam ez a betegség. Hála nekik az új osztályomba is nehezen illeszkedek be. Remélem örülnek hogy tönkretették valakinek az életét(:..Nem tudom hogy mit csináljak és hogy legyek újra a régi..ezért is kérem a segítségeteket..2009. nov. 22. 19:33
11/14 anonim válasza:
Szia ha akarod én is szivesen segitek neked és legyőzni a betegségedet ha gondolod msnen
12/14 anonim válasza:
Én is pontosan ilyen vagyok!Én is nagyon félek a buszozástól,bár még csak 8.as vagyok,de félek a tömegtől,hogy kiröhögnek vagy +bámulnak.Én is ilyen vagyok az utcán,nem merek senkire se nézni...és erre én is kerestem a megoldást erre,hogy hogyan lehet több önbizalmam,kevés sikerrel jártam.Ennek nincs sok esélye,ha vki egyszer elveszíti az önbizalmát,az visszanyerheti,de aki többször,annak már nehezebb.Én nem tudom,hogy hogyan lettem ilyen,ugyanis engem nem csúfoltak,a családom is megértő.Nekem most a középsuli is itt van,a felvételi,buszozás,új környezet...de én még boltba sem merek elmenni egyedül,fizetni is csak baráti társaság körében,mert félek,hogy rosszul fizetek vagy vmi ilyesmi. Azt tudom ajánlani,hogy csak is a pozitivumokra gondolj,mindennek a jó oldalát nézd,keress barátokat,csak beilleszkedsz valamilyen baráti társaságba.És erőltesd azt,ami nem nagyon szimpi.Ennyi lenne a jótanács,sok szerencséét! 14/L
13/14 A kérdező kommentje:
Én se merek egyedül boltba menni..:/ meg szinte sehova. Beszéltem ma a védőnővel és ő azt tanácsolta h sportoljak vagy csináljam azt amibe jó vagyok, mert ha tényleg jó vagyok benne akkor az is adhat egy kis önbizalmat..hát nem tudom..combról szeretnék sokat fogyni csak nem tudom,hogy milyen gyakorlatokkal érhetem ezt el..ami biztos hogy segít..és köszönöm szépen(:
2009. nov. 25. 18:25
14/14 anonim válasza:
Ez lehet hogy aszpenger szindróma mert félsz mások szemébe nézni. Amúgy nézz előre és csak az emberek lábbát figyeld és mindenképp mozdulj ki suli után is mert a melóba is be kell járni majd. Szólj a szüleidnek, fordulj dokihoz és mindenkép legyen egy hobbid és mozogj sokat. Ne hagyd hogy elhatalmasadgyon ilyen fiatalon mert most kell kapcsolatokat építened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!