Az normális ha irigy vagyok a várandós barátnőimre?
Figyelt kérdés
22 vagyok és irigykedve nézem ahogy várják a babázást és mennyire boldogak. Én pedig még csak most kezdtem el dolgozni,úgy érzem sehol se tartok és nem találom a párom.
2013. nov. 30. 12:22
1/9 anonim válasza:
Hú, le fogsz maradni a 100 méteres várandós olimpián...
2013. nov. 30. 12:26
2/9 anonim válasza:
Szerintem normális. Én is gyakran elnézegetem az ismerőseimet, volt osztálytársaimat, hogy hol tartanak most és én hol vagyok hozzájuk képest. Kicsit rosszul tud esni, hogy már mennyi mindent elértek én meg még mindig sehol sem tartok, de hát mindenki más tempóban éli az életét. Van aki még annyit sem ért el mint én.
Én úgy vagyok vele, hogy örülök annak ami most van és majd eljön egyszer az én időm is.
2013. nov. 30. 12:27
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg nem normális. Az élet nem maraton, semmiről sem vagy lekésve.
2013. nov. 30. 12:28
4/9 anonim válasza:
22 évesen teljesen felesleges azt méricskélni, hogy ki hol tart. Ők boldogok a babázásban, te pedig, ha most ügyes vagy, sikeres lehetsz a munkádban. Közben majd befut a nagy Ő, és mikor majd te boldogan babázol, addigra ők fognak dolgozni. (És akkor nekik sokkal nehezebb lesz, kisgyerekes anyukaként, zéró munkatapasztalattal, pályakezdőként normális munkát találni.) Relatíve neked jobb a helyzeted.
2013. nov. 30. 12:28
5/9 anonim válasza:
hat sztem addig amig nem hozod ezt a tudtukra addig normalis. gondolom ok vagy idosebbek toled vagy pedig mar regota dolgoznak. ne izgulj te is megtalalod majd a parodat. :) egyebekent en is szeretnek mar ferjet es babat, de meg tudom hogy ennek nem most van itt az ideje. en is 22 vagyok.
2013. nov. 30. 12:29
6/9 anonim válasza:
Normális, főleg ha te is erre vágysz, de bármilyen okból neked még ez nem adatik meg.
Ez egy normális emberi érzés.
2013. nov. 30. 12:31
7/9 anonim válasza:
Normális, hogy rosszul esik neked, ha te is erre gondolsz, de ha jobban belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy te "jártál jobban".
Az én környezetemben - és minden bántás nélkül - csak a tanulatlan, bolti eladó vagy iskolából épp kiesett, magát pasijával eltartató lányok szülnek ennyi idősen. Egyik sem nagy lehetőség a jövőre nézve.
2013. nov. 30. 12:43
8/9 anonim válasza:
Amíg nem megy át rosszindulatú irigységbe addig teljesen okés. Én is irigy vagyok mindenkire, akinek van kisbabája, igaz nekem is lehetne, van férjem meg minden körülmény megvan, de én még dolgozni akarok pár évet.
2013. nov. 30. 12:43
9/9 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem,de én lassan már 27 leszek...Több ismerősöm férjnél,gyerekkel én meg külfölön dolgozom,pár nélkül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!