Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek jó az, ha valaki...

Szerintetek jó az, ha valaki könnyen megbízik másban?

Figyelt kérdés
Nem tudom, melyik témába kellene írni a kérdést. Értem én ezt a barátokra, szerelemre, családra, mindenféle bizalomra. Én mindig hamar megbíztam az emberekben, és mindig átvertek, megcsaltak stb. Egy idő után elegem lett és már senkiben sem tudok bízni. Nem bízok a barátaimban, a családomban sem mindig. 2 éve vagyok együtt a párommal, de benne sem tudok igazán megbízni. Tényleg senkiben. Mindig azt mondják, hogy meg kell próbálnom újra bízni, mert így nem lesz normális kapcsolatom, hogyha csalódok is, találok olyat, akire tényleg rábízhatom az életem. Szerintetek mi a jó? Mennyi idő után bíztok meg valakiben? Honnan tudjátok, hogy meg lehet-e bízni benne? Jó az szerintetek ha valaki mindenkiben könnyen megbízik? Mit gondoltok erről a bizalom témáról?
2013. nov. 28. 20:40
 1/1 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Szerintem a családban és a közvetlen környezetben fontos megbízni, ill. tutira tudni, hogy megbízhatóak-e.

Mondjuk ha háromszor átvert, akkor többet nem bízok meg benne - de nem feltétlen hozom a tudtára, ha élvezem más oldalait, tulajdonságait. Én sem vagyok tökéletes.

Az ezen kivül eső körben óvatosabb vagyok, magánügyekről nem beszélek, csak kipróbált ismerősnek, és pénzügyekben meg alapból senkiben nem bízok meg, tehát a legrosszabból indulok ki.

Ez engem nem zavar, semmilyen kapcsolatomban. Még sose mondták, hogy bizalmatlannak tartanának. :)

És hogy mindent elmondjak, az egész világon a szűk családomon kivül csak egy emberben bízom annyira, hogy nála hagynám a vizespalackot, ha sivatagban lennénk.

2013. nov. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!