Nem bírok szép világot álmodni. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Megálmodtam rengeteg világot, de egyik sem szép. Ez azért lehet mert pesszimista vagyok?2013. nov. 23. 00:36
2/6 anonim válasza:
" Ez azért lehet mert pesszimista vagyok? " - Inkább azért, mert fantáziaszegény vagy, vagy hiányzik belőled a merészség, az ambició, a nagyra törő hajlam stb.
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg tudatossá tenni az álmokat.
A tudatos álmokról van egy csomó anyag,utána tudsz itt is nézni.Dióhéjban hosszú távon napközben megcsíped magad,megállsz és megkérdezed magadtól hogy álmodsz e.És ha már tudod hogy álmodsz onnantól már alakíthatod magadnak az egészet.
4/6 anonim válasza:
Olvass több könyvet, az feldobja a gondolkodásmódod, és az álmaidat. :)
5/6 A kérdező kommentje:
Oh, nem olyan álomról beszélek amit éjjel látunk. Hanem megálmodásról :D Amúgy lehet az lesz. Így is rengeteget olvasok, de még többet fogok.
2013. nov. 23. 10:52
6/6 anonim válasza:
Szóval akkor a valósággal van bajod.Ha van egy álmod akkor tegyél érte hogy valóra váljon!Ilyen egyszerű!Tudom nem könnyű,de másnak sem könnyebb!Tenni kell mindenért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!