Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Puncusnak hív a főnököm. Mit...

Puncusnak hív a főnököm. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sokadik próbálkozásra végre felvettek egy gyakorlati helyre, ahova suli mellett járhatok. Minden rendben, kivéve a "nagyfőnök", aki azt hiszi titkárnő vagyok és kerül-fordul puncusnak hív. Már finoman visszaszóltam neki, de egyik fülén be másikon ki...
2009. nov. 18. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én anyámat meg "angyalom"-nak hívta a fonoke, aki egy nagyon utálatos ember, szerencsére anyámnak lejárt a szerzodése és most már 100x jobb munkahelye van :D

Mondd meg a fonokodnek, hogy ne hívjon puncusnak, az anyám is megmondta neki akkoriban...

2009. nov. 18. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
mivel gyakorlati hely, tudja, hogy nem csinálhatsz semmit! Ha beszólogatsz neki, vagy elmondod neki a véleményed válasz út elé irányít, hogy ha valami nem tetszik lehet máshova is menni! Tűrnöd kell, és talán ha látja, hogy milyen fából faragtak akkor abba hagyja! Mutasd meg neki, hogy milyen fából faragtak! :)
2009. nov. 18. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
az én anyám úgy hívta hogy fületlen aktatáska. És azt mondta azért mert, hiába akarja ákárhogy megfogni nem lehet sehogy ( munkára gondoljatok ne másra)
2009. nov. 18. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tudom, el kell tűrni. Tipikusan az a 50 körüli bajszos nagyképű hímsoviniszta, néha úgy érzem legszívesebben tökön rúgnám. Szerencsére csak heti 2 napot vagyok ott.
2009. nov. 18. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolsz, hogy szívesen tökön rúgatná magát?
2009. nov. 19. 02:43
 6/8 anonim ***** válasza:

Úristen! Pont az a lényeg, hogy NEM KELL ELTŰRNÖD. Ne is tűrd! Nehogy már azért hagyd magadat megalázni, mert kicsit több melóval jár másik gyakorlati helyet keresni. Van választásod! Tudsz változtatni!

És még azt is el tudom képzelni, hogy pont, hogy nem fog kirúgni, mert kiálltál magadért és nem hagytad, hogy minden alkalommal beléd törölje a lábát. De amíg hagyod magad, addig így lesz, sőt, ha hatalommámorból teszi, akkor ennél durvábbak is jöhetnek (nem feltétlenül kell, hogy jöjjenek, de előfordulhat).

Puncusnak max. a pasim hívhatna a jobb napjaimon.

31/N

2009. nov. 20. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hívd pucusnak.
2010. jan. 6. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:
HÍVD LÖTTYEDT ZACSI-nak.
2010. nov. 22. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!