Nagyon sok kedves és normális emberrel ismerkedtem meg, és az ilyen ismeretségek csak pozitív irányba tudják terelni az oldalról alkotott véleményem..
(tudásra viszont nem tettem szert :D)
2013. nov. 10. 19:47
15/28 anonim válasza:
Én őszintén nagyon szeretem ezt az oldalt. Nem feltétlen erre a kategóriára gondolok, de jó látni, hogy milyen segítőkészek az emberek, és segítenek egymásnak. A hülyébb kategóriákban meg persze sok a szórakoztató kérdés és válasz :)
Szóval, ha őszinte akarok lenni, akkor igen, örülök annak, hogy megismertem ezt az oldalt :)
2013. nov. 10. 19:49
16/28 anonim válasza:
Most már elhiszem, hogy néhány férfi is tud szerelmes lenni, és hogy nem is vészes a puncim.
2013. nov. 10. 19:54
17/28 anonim válasza:
Viccelsz? Én 100%ban itt kaptam szexuális felvilágosítást!
15L
2013. nov. 10. 20:00
18/28 Mátranováki Fényevő válasza:
Igen. Amióta rendszeresen látogatom az oldalt, sokkal kevésbé vízkövesedik a mosógépem.
2013. nov. 10. 20:01
19/28 anonim válasza:
Nem kell túl komolyan venni, de mikor hogy. Sok hasznos infó és jó diskurzus is kialakul néha, de sokszor futottam bele töménytelen mértékű hülyeségbe is. Szerencsére az előbbi van többségben.
2013. nov. 10. 20:14
20/28 sippara válasza:
Itt ismertem meg két nagyon fontos embert az életemből, VISZONT szerintem lassan nyugtatót kéne szednem és teljesen elveszítettem a hitem az emberiségben... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!