Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak, hogy fontos...

Mit csináljak, hogy fontos legyek és meg tudjam tartani a barátokat?

Figyelt kérdés

A barátkozással nincs gondom, az a világ legkonnyebb dolga, inkább azzal van a baj, hogy nem tudom oket megtartani...:( Mindig próbálok kedves lenni és onmagamat adni, olyan jól bulizunk egyutt, soha nem voltam olyan felszínes liba, stb. Nem értem, akkor mégis mi a baj, miért nem szeretnek engem az emberek, miért únnak meg? Nem vagyok csúnya, nagy szivem van és az utolsót is odaadnám, mindent megteszek, hogy másokat mosolyogni lássam és mindig viccelek, amin nevetni is szoktak. Általában kozvetlen, de egyben szégyellos is vagyok.

Úgy csodálom azokat az embereket, akiknek vannak barátjaik és fontosak egymásnak, meg minden.. Nekem ez mégis miért nem adatik meg, mit csinálok rosszul?

2009. nov. 15. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz közegből választasz, amikor barátokat szeretnél. Így a leírtak alapján Veled nem lehet baj.
2009. nov. 15. 23:43
 2/6 anonim ***** válasza:
velem is ez van...:S
2009. nov. 16. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem sincs egyetlen állandó barátom/barátnőm sem. Folyton az történik, hogy amikor összeröffenünk, jókat nevetünk a suliban, stb., aztán jön a nyári szünet, és sehol senki. Valamiért úgy érzem, különcnek tartanak, pedig semmivel sem érzem magam kirívóbbnak a többieknél. Talán az lehet egy magyarázat, hogy érzik rólad, hogy nagyon akarod a barátságukat, amitől sokan (sajnos) visszarettennek, és inkább ragaszkodnak azokhoz, akik jószerivel le se sz*rják őket. Engem pl. mindig érdekel, mit mondanak, mi a gondjuk, és meg is hallgatom, odafigyelek, de a legjobb barátaik mintha csak elengednék az ilyeneket a fülük mellett, mégis utánuk kapkodnak 2 kézzel... Ezért mondom, hogy valószínűleg terhükre lehet a közeledés. Ha viszont nem megyek oda, még nagyobb különcnek bélyegeznek! Áááh...
2009. nov. 16. 05:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl "sok" vagy a környezetednek. Kicsit többet foglalkozz magaddal és kevesebbet másokkal. Több lazaság és vagányság. "Add le" a szintedet a többiekéhez és figyeld a hatást.
2009. nov. 16. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nos ez igaz lehet! Én mindenkire vigyázni akarok és mindenkivel torodok... Talán az emberek azokat szeretik, akik nehezen elérhetoek..
2009. nov. 16. 18:05
 6/6 anonim válasza:

Sajnos velem is ugyanez vn... nekem is van nagyon sok baratom de...

velem is ugyanez a baj,ugyhogy sajnos nm tudok neked segiteni...mert en is segitsegre vagyom

:(

hat mar ez vn :-S

2010. júl. 19. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!