Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
Külső: vékony , vörös hajú ,frufruja van ,barna szeme van./képet nem küldök/
Kicsit még több rólam: Imádom a cicákat, és nagy anime bolond vagyok!
Történetem: Anyukám előtt apukámnak volt egy másik házastársa, akinek született 2 fiú gyerekük. Majd amikor Ők 13 és 10 évesek voltak, apukám elhagyta azt a kedves nőt anyukámért… Majd megszületett tesóm. Mikor bátyám ovis volt, sokszor volt olyan eset, hogy apum a hóviharban nem ment el a távoli oviba, és anyukámnak meg bátyámnak egyedül kellett hazamenniük, és így mindketten tüdőgyulladást kaptak. Ilyen dolgok már sokszor történtek…
Majd 5 évre rá megszülettem én…….Mikor 4 éves voltam tesóm meg 9 akkor apukám ugye dolgozott és ott a gyűléseken sokszor találkozott egy nővel. Majd többször is volt olyan, hogy nem jött haza.. Majd amikor nem volt otthon apum, akkor jött az első felesége, azzal a hírrel, hogy a házban RENGETEG poloska van!!! Így anyukámnak mindig ki kellett mennie a kertbe telefonálni.
Majd 1 éven keresztül apám megcsalta anyumat, majd hazajött és csak úgy közölte vele, hogy takarodjunk a házából, mert ő válni akart. Anya sokáig keresett házat majd talált is, és véletlenül az egyik barátnőjével beszélt BENT A HÁZBAN! És véletlenül megmondta,hogy hova fogunk költözni!
A pám azzal a mondattal jött haza, hogy: „Na az XYXYXY utcába fogtok költözni”?
Azóta elváltak és már többször is sírtam emiatt, mert szükségem lenne egy szerető apukára, de amikor oda átmegyek hozzá, mindig csak a fenyegetés és kritizálást kapok tőle!!! :’(
Azóta már egy kicsit jobb lett a helyzet, de nem tudom elfelejteni a múltat.
Nektek mi a véleményetek egy ilyen lányról mint én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!