Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Külső: vékony , vörös hajú ,frufruja van ,barna szeme van./képet nem küldök/

Kicsit még több rólam: Imádom a cicákat, és nagy anime bolond vagyok!

Történetem: Anyukám előtt apukámnak volt egy másik házastársa, akinek született 2 fiú gyerekük. Majd amikor Ők 13 és 10 évesek voltak, apukám elhagyta azt a kedves nőt anyukámért… Majd megszületett tesóm. Mikor bátyám ovis volt, sokszor volt olyan eset, hogy apum a hóviharban nem ment el a távoli oviba, és anyukámnak meg bátyámnak egyedül kellett hazamenniük, és így mindketten tüdőgyulladást kaptak. Ilyen dolgok már sokszor történtek…

Majd 5 évre rá megszülettem én…….Mikor 4 éves voltam tesóm meg 9 akkor apukám ugye dolgozott és ott a gyűléseken sokszor találkozott egy nővel. Majd többször is volt olyan, hogy nem jött haza.. Majd amikor nem volt otthon apum, akkor jött az első felesége, azzal a hírrel, hogy a házban RENGETEG poloska van!!! Így anyukámnak mindig ki kellett mennie a kertbe telefonálni.

Majd 1 éven keresztül apám megcsalta anyumat, majd hazajött és csak úgy közölte vele, hogy takarodjunk a házából, mert ő válni akart. Anya sokáig keresett házat majd talált is, és véletlenül az egyik barátnőjével beszélt BENT A HÁZBAN! És véletlenül megmondta,hogy hova fogunk költözni!

A pám azzal a mondattal jött haza, hogy: „Na az XYXYXY utcába fogtok költözni”?

Azóta elváltak és már többször is sírtam emiatt, mert szükségem lenne egy szerető apukára, de amikor oda átmegyek hozzá, mindig csak a fenyegetés és kritizálást kapok tőle!!! :’(

Azóta már egy kicsit jobb lett a helyzet, de nem tudom elfelejteni a múltat.

Nektek mi a véleményetek egy ilyen lányról mint én?

2013. nov. 3. 12:14
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
16/L
2013. nov. 3. 12:16
 2/15 anonim válasza:
rólad csak annyi,hogy aranyos lehetsz :)
2013. nov. 3. 12:17
 3/15 anonim ***** válasza:
semmi
 4/15 anonim ***** válasza:
kicsit sérült vagy ez világos,vagyis a lelked. csak ne hagyd, hogy ez a személyiségedre is kihasson. A válást mindig a gyerekek szívják meg a legjobban és többnyire elcseszik az életüket. Vigyázz magadra!
 5/15 anonim válasza:
26%
Uncsi tini, el se olvasom.
 6/15 anonim válasza:
58%
Semmi.Nem ismerlek.Mi lenne a véleményem rólad?
2013. nov. 3. 12:18
 7/15 anonim válasza:
Denna Úrnőt farkalnam :)
2013. nov. 3. 12:19
 8/15 anonim ***** válasza:
ő nem férfi?:D Lehet, hogy nem , és mással keverem. :D
2013. nov. 3. 12:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Osztom Úrnő véleményét.
2013. nov. 3. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Most mire vagy kíváncsi? Attól hogy leírtad apád milyen azt nem tudjuk te milyen vagy.
2013. nov. 3. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!