Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy a felnőtt...

Miért van az hogy a felnőtt férfiakhoz vonzódok 25-40 és nem a velem korabeliekhez? Amúgy 16 éves vagyok

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 23:15
 1/10 anonim válasza:
90%
apakomplexus
2013. nov. 2. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, az nem semmi. Én 25 vagyok, de eszembe nem jutna egy 16 éves kislánnyal kezdeni. Nálam a minimum kor 20 év, ami szóba jöhet...
2013. nov. 2. 23:18
 3/10 anonim válasza:

Apakomplexus +1

Egyik legjobb barátom (17/L) szintén így van ezzel. Töritanár és a Supernatural "aranyos" szinészei illetve Chris Hemsworth és ilyenek...

Ez van :D

2013. nov. 2. 23:19
 4/10 anonim válasza:

Nem feltétlenül apakomplexus.

Mindenkinek más az ízlése,2 3 évvel idősebb leszel és senkinek sem lesz ez gond.

Téged sem fog érdekelni.

Sok Ilyen párt ismerek!!

2013. nov. 2. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert érettebb vagy, mint a korosztályod és nem érdekelnek az idióta korodbeliek. Én is így voltam mindig. 17 évesen 32 éves párom volt.

Persze sokaknak ez rögtön apakomplexus, de engem sose érdekelt, hogy ki mit gondol.

2013. nov. 2. 23:21
 6/10 anonim válasza:
Diagnózis:Apakomplexus pozitív.
 7/10 vakondka válasza:

Én 42 vagyok, de engem nagyon zavarna a dolog.

Amíg ilyen fiatal vagy, addig ez tényleg gond.

Ha idősebb leszel, akkor ez már nem olyan gáz, mert egy 26 éves lány kapcsolata egy 35-45 éves férfival teljesen természetes.

Több nő ismerősöm is van aki nála lényegesen idősebb férfival házasodott összes és boldogan élnek hosszú évek óta.

8/10 anonim válasza:

én is annyi vagyok, és mindig is idősebb pasijaim voltak, de ez azért van mert érettebb vagyok:)

sok pasit amúgy nem zavar a korkülönbség, ha látni rajtad hogy nem vagy egy kis buta liba:)

ha meg megismerkedtek, és megkedvel és csak utána tudja meg hány éves vagy, az nem lesz annyira kizáró ok hogy az miatt már ne jönne össze veled. az csak egy szám:)

2013. nov. 2. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de írj:)
2013. nov. 2. 23:25
 10/10 anonim ***** válasza:
mert a tizenéves srácok mostanában olyan szinten vannak . . . . . . . . legalábbis nagyrészük
2013. nov. 5. 08:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!