Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van elviselhetetlenül...

Zubaidah kérdése:

Miért van elviselhetetlenül nagy tudásszomjam?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és gyakran nagyon idegesítő tud lenni hogy mindenről mindent tudni akarok és rossz érzés ha ezt nem tudom megtenni.Mit tegyek ellene?

2013. okt. 31. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudj meg mindent.
2013. okt. 31. 19:31
 2/4 Azonosito321 válasza:
Olvass nagyon sokat! Azt ami téged érdekel. Én is ezt teszem. Sg.hu -t tudom ajánlani, ott nagyon sok érdekes dolgot találsz, de ha valamire kíváncsi vagy, írd fel magadnak vagy egyből nézz utána, mert hidd el, nemsokára újra felmerül a téma és ideges leszel, hogy gondoltál rá és mégsem jártál utána. Szép lassan összeállnak a dolgok és nagyon sok dologhoz hozzáfogsz tudni szólni, ami nem hátrány az életben
2013. okt. 31. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Irigyellek. :D
2013. nov. 1. 00:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 8. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!