Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha félek szakítani?

Mit tegyek, ha félek szakítani?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm egyre jobban bejön + őt már régebb óta lestem buszon csak most kezdtünk beszélgetni.

Tőle anyuék is tiltanak..

A mostani barátommal meg konkrétan félek szakítani.. el se merem képzelni miket csinálna akkor.. azt mondta hogy már rég öngyilkos lett volna ha én nem vagyok...

2013. okt. 31. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség... nem lesz öngyilkos.

Engem is ezzel fenyegettet, hogy te vagy életem értelme, öngyilkos leszek ha elhagysz... engem nem érdekelt mivel megcsalt, úgy utáltam mint egy darab szart, úgyhogy azt se bántam volna ha felköti magát.

De nem tette, még él, vagyis mit tudom én lehet már nem :D

2013. nov. 1. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:

akkor is szakíts, nem lesz öngyilkos. idővel rájön hogy az élet megy tovább, ahogy neked is. hidd el az idő mindenen segít.

de ha most nem szakítasz talán később sem 'mersz', és akkor az egész életed így akarod leélni vagy mi? mert az elég sz@r lesz

2013. nov. 2. 22:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindig talál majd valamit, amivel érzelmileg zsarolhat. Lépj le mielőbb.
2013. nov. 5. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!